Kahraman Astsubay Halisdemir’in Aksakallı’dan vur emrini aldığı an

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
19 Şub 2018 / Pzt 19:07
/ 90 Kez Okundu
| |

Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isteyen darbeci general Semih Terzi’yi vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir’in yeni görüntüleri ortaya çıktı

Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Kuvvetler Komut anlığını (ÖKK) ele geçirmek isteyen darbeci general Semih Terzi’yi ank" title="vur" href="/tag/vur/">vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren ank" title="Astsubay" href="/tag/astsubay/">Astsubay Ömer ank" title="Halisdemir’in" href="/tag/halisdemirin/">Halisdemir’in yeni görüntüleri ortaya çıktı. ank" title="Halisdemir’in" href="/tag/halisdemirin/">Halisdemir’in dönemin Özel Kuvvetleri Komut anı Korgeneral Zekai ank" title="Aksakallı’d an" href="/tag/aksakallid an/">Aksakallı’d an ank" title="vur" href="/tag/vur/">vur ank" title="emrini" href="/tag/emrini/">emrini ank" title="aldığı" href="/tag/aldigi/">aldığı an ve darbeci Terzi’nin ank" title="vur" href="/tag/vur/">vuruldukt an sonra taşınma anı güvenlik kameralarına y ansıdı.
Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Kuvvetler Komut anlığını ele geçirmek isteyen darbeci general Semih Terzi’yi ank" title="vur" href="/tag/vur/">vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren ank" title="Astsubay" href="/tag/astsubay/">Astsubay Ömer ank" title="Halisdemir’in" href="/tag/halisdemirin/">Halisdemir’in şehit edilmesine ilişkin 18 s anık hakkında açıl an dav anın 12. celsesi görüldü. Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dav anın bilirkişi raporuna o gece yaş an an görüntüler de girdi. Kamera kayıtlarına ank" title="Halisdemir’in" href="/tag/halisdemirin/">Halisdemir’in ank" title="Aksakallı’d an" href="/tag/aksakallid an/">Aksakallı’d an "darbeci Terzi’yi ank" title="vur" href="/tag/vur/">vur" ank" title="emrini" href="/tag/emrini/">emrini ank" title="aldığı" href="/tag/aldigi/">aldığı telefon görüşmesi y ansıdı. Telefonla konuşmasınd an bir müddet sonra dışarıya çık an Halisdemir, darbeci Terzi’yi gözünü kırpmad an ank" title="vur" href="/tag/vur/">vurdu. Bu anlard an bir müddet sonra darbe s anığı askerlerin Terzi’yi içeriye taşıdıkları, bir müddet sonra da dışarıya çıkardıkları görüldü.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.