Kars Belediyesi’nden bahar temizliği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kars Belediyesi’nden bahar temizliği
21 Mar 2018 / Çar 10:25
/ 116 Kez Okundu
| |

Kars Belediyesi, hava sıcaklıkların yükselmesi ve bahar mevsiminin kendisini hissettirmesiyle birlikte cadde ve sokaklarda temizlik çalışması başlattı

Kars Belediyesi, hava sıcaklıkların yükselmesi ve bahar mevsiminin kendisini hissettirmesiyle birlikte cadde ve sokaklarda temizlik çalışması başlattı.
Kars Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, kente merkezinde cadde ve sokakları tazyikli su ile yıkadı.
Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, yoğun geçen kış mevsiminde kar, buz ve tuzlama çalışmaları sebebiyle yol ve kaldırımlarda biriken atıkları temizleme çalışması başlattıklarını söyledi.
Kars’ta, bahar ile birlikte cadde ve kaldırımları itfaiye ekiplerinin yıkadığını ifade eden Karaçanta, daha temiz bir Kars için çalıştıklarını kaydetti.
Başkan Karaçanta, “Bahar mevsimi kendisini hissettirmeye başladı. Kış mevsiminde kar sebebiyle oluşan atıkları ekiplerimiz tazyikli su ile yıkayarak temizliyor. Özellikle vatandaşlarımızdan çöplerini yere değil çöp konteynırlarına atmalarını istiyoruz. Amacımız insanlarımızın yaşadıkları ortamda tozdan ve farklı unsurlardan olumsuz etkilenmesini önlemek temiz bir ortamda yaşamalarını sağlamaktır” dedi.
Öte yandan Kars Belediyesi’nce başta Faikbey Caddesi olmak üzere Atatürk ve Kazımpaşa Caddelerinin kaldırımları tazyikli su ile yıkanarak temizlendi. Belediye’nin bahar temizliğinin diğer cadde ve sokaklarda da devam edeceği öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.