Kars’ta ’AK Parti Siyaset Akademisi’ start aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kars’ta ’AK Parti Siyaset Akademisi’ start aldı
11 Mar 2018 / Paz 16:33
/ 50 Kez Okundu
| |

AK Parti’de gelenek haline gelen Siyaset Akademisi programlarının 18’incisi bu yıl “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık geleceğe” sloganı ile başladı

AK Parti’de gelenek haline gelen Siyaset Akademisi programlarının 18’incisi bu yıl “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık geleceğe” sloganı ile başladı.
AK Parti Parti Genel Merkez Ar-Ge Birim Başkan Yardımcısı Cengiz Aydoğdu, Milletvekili Yusuf Selehattin Beyribey ve İl Başkanı Adem Çalkın’ın katılımlarıyla “18. Dönem Siyaset Akademisi” eğitimleri start aldı.
AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti kurulduğu yıldan itibaren bir okul misyonu yürüttüğünü söyledi.
Çalkın, “Yetiştirdiği siyasetçiler, siyasete yaklaşımı ve siyaset yaparken bilimselliğe verdiği önemle Türk siyasetine yeni bir soluk getirmiştir. Bir eğitim kurumu gibi çalışan AK Parti’nin bu alandaki en büyük faaliyetlerinden birisi Siyaset Akademisi’dir. Geniş kapsamlı faaliyetlerimizden biri olan Siyaset Akademisi, seçmenlerin Partimizle bağını kuvvetlendirmek, siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmak, katılımcıların tarih, siyasal tarih, ekonomi, dış politika vb. alanlarda uzmanlar tarafından bilgilendirildiği, Türkiye geneline teşkilatlarımız aracılığı ile yaygınlaştırdığımız eğitim faaliyetimizdir” dedi.
Programda daha sonra sırasıyla AK Parti Milletvekili Selahattin Beyribey ve AK Parti Parti Genel Merkez Ar-Ge Birim Başkan Yardımcısı Cengiz Aydoğdu’da birer konuşma yaptı.
Program sonunda AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Genel Merkez Ar.Ge Birim Başkanı Cengiz Aydoğdu’ta katılımlarından dolayı çeşitli hediyeler verdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.