Kasımpaşa’da çatı alev alev yandı, mahalleli sokağa döküldü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
04 Şub 2018 / Paz 16:23
/ 45 Kez Okundu
| |

Beyoğlu Kasımpaşa’da 4 katlı bir binanın çatısı henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı

Beyoğlu Kasımpaşa’da 4 katlı bir binanın çatısı henüz bilinmeyen bir nedenle alev" href="/tag/ alev/"> alev alev" href="/tag/ alev/"> alev yandı. Yangın anı ve vatandaşların panik halde kaçışı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Yangın, saat 15.30 sıralarında Beyoğlu Kasımpaşa Akbaba Yokuşu üzerindeki bir binanın çatısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükselmeye başladı. Kısa bir süre sonra dumanların yerine alev" href="/tag/ alev/"> alevler aldı. Binadan alev" href="/tag/ alev/"> alevlerin çıktığını gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Şişli ve Fatih İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekip sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çatıya 4 bir yandan müdahale etti. Yaklaşık yarım saatlik müdahale sonucunda yangın kontrol altına alınarak, soğutma çalışmalarına geçildi.

Büyük panik yaşandı, mahalleli sokağa döküldü
Öte yandan yangın nedeniyle büyük panik yaşayan mahalleli sokağa döküldü. Alevlerin şiddetinin artırmasıyla bazı vatandaşların çevrede kaçıştığı görüldü. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, vatandaşları sakinleştirdi. Binada oturan bir vatandaş ise kendisini uzaklaştırmak isteyen polis ekiplerine tepki gösterdi. Tüm bu yaşananlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.