Kastamonu KOM’dan post tefecilerine yönelik operasyon

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
08 Oca 2018 / Pzt 14:53
/ 57 Kez Okundu
| |

Kastamonu’da post makineleri aracılığıyla kredi kartlarından alışveriş yapılmış gibi göstererek komisyon karşılığında nakit para verdikleri iddiasıyla ilk etapta 15 kişi gözaltına alındı

Kastamonu’da post makineleri aracılığıyla kredi kartlarından alışveriş yapılmış gibi göstererek komisyon karşılığında nakit para verdikleri iddiasıyla ilk etapta 15 kişi gözaltına alındı.
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, post makineleriyle kredi kartlarından işlem yapılmış gibi gösterip komisyon karşılığında nakit para veren kişiler olduğu bilgisi üzerine araştırma başlattı. Yapılan soruşturma kapsamında ekipler, Kastamonu’da il merkezinde belirledikleri adreslere sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, çok sayıda post cihazı, kredi kartları ve senetler ile tefecilikten elde edildiği değerlendirilen paralara el konuldu.
Ayrıca gerçekleştirilen operasyonda ilk etapta 15 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.