Kaymakam Kadir Yurdagül: Kaynakları tasarruflu kullanmalıyız

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymakam Kadir Yurdagül: Kaynakları tasarruflu kullanmalıyız
29 Oca 2018 / Pzt 11:18
/ 151 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde, Kaymakam Kadir Yurdagül’ün başkanlığında ilçe idare şube başkanları toplantısı yapıldı

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde, Kaymakam Kadir Yurdagül’ün başkanlığında ilçe idare şube başkanları toplantısı yapıldı.
İlçedeki kamu kurumları arasında koordinasyonu sağlamak, sorunları tespit etmek, sorunlara yerinde çözüm bulmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Kaymakam Yurdagül başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda ilçe idare şube başkanları toplantısı yapıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Yurdagül, “Kamu yatırımlarının gerçekleştirilmesi ve hizmetlerin yapılması esnasında, kamu kurum ve kuruluşları arasında koordinasyon, işbirliği ve yardımlaşmanın arttırılmasında, kaynakların daha etkin, verimli, tasarruflu kullanılmasında azami derecede titiz davranmalıyız. Bunun yanında kamu hizmetlerinin sunumunda insanımızı merkeze alan bir anlayışla hareket etmeliyiz" dedi.
İlçe idare şube başkanları toplantısının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Kaymakam Yurdagül, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının görev ve sorumluluklarının bilinciyle hareket ederek, kurumların işbirliği içerisinde çalışması gerektiğini belirterek toplantıya iştirak eden ilçe idare şube başkanlarına teşekkür etti.
Kaymakam Yurdagül’ün kısa bilgilendirme konuşmasının akabinde ilçedeki hizmetlerin aktarılması, sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.
Toplantıya katılan daire amirlerinin kurumlarıyla ilgili sorunlarını dile getirilerek çözüm önerilerini istişare ettikleri 2018 yılı ilçe idare şube başkanları toplantısına Kaymakam Kadir Yurdagül ve kamu kurum ve kuruluşların amirleri katıldı.(YD-EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.