Kaymakam Sırmalı öğrenciler ile kitap okudu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymakam Sırmalı öğrenciler ile kitap okudu
26 Mar 2018 / Pzt 11:53
/ 194 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, BENGİ projesi kapsamında Özel Arel Temel Lisesi’nde düzenlenen okuma etkinliğine katıldılar

Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, BENGİ projesi kapsamında Özel Arel Temel Lisesi’nde düzenlenen okuma etkinliğine katıldılar.
20 dakika süren kitap okuma etkinliğinden sonra iler" href="/tag/ogrenc iler/">öğrenc ilerle sohbet eden Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, iler" href="/tag/ogrenc iler/">öğrenc ilere kitap okumanın öneminden, başarıya ve kişisel gelişime olan katkılarından bahsett iler.
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Kitap okumanın, erken yaşlarda kazanılan bir alışkanlık olduğunu belirterek “Siz değerli gençler ders çalışmanın yanında düzenli olarak kitap okursanız, hayatta ve ilerde seçeceğiniz mesleklerde daha başarılı olursunuz.”dedi.
Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı “Başarı düzenli çalışmaların sonucudur. Başarılı olmak, a ilemize ve ülkemize olan borcumuzu ödemek için çok çalışmalı, çalışırkende, kitap okumayı ihmal etmemeliyiz.” dedi.
Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, öğretmen ve iler" href="/tag/ogrenc iler/">öğrenc ilerle yaptıkları söyleşinin ardından başarı d ilek ve temenn ilerinde bulunarak okuldan ayrıldılar.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.