Kayseri Nimet Bayraktar ADSH Başhekimi Tamer Şenel

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
21 Kas 2017 / Sal 17:36
/ 178 Kez Okundu
| |

Bilimsel Dişhekimliğinin kuruluş günü olan 22 Kasım Dişhekimleri gününü içine alan hafta ‘Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası’ na dair açıklamada bulunan Kayseri Nimet Bayraktar ADSH Başhekimi Tamer Şenel, artan diş hastalıklarının diğer hastalıklara da kapı araladığını söyledi

Bilimsel Dişhekimliğinin kuruluş günü olan 22 Kasım Dişhekimleri gününü içine alan hafta ‘Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası’ na dair açıklamada bulunan Kayseri Nimet Bayraktar ADSH Başhekimi Tamer Şenel, artan diş hastalıklarının diğer hastalıklara da kapı araladığını söyledi.
Ağız ve Diş Hastalıkları dünyanın hemen tüm bölgelerinde en sık görülen sağlık sorunları arasında yer aldığını belirten Başhekim Tamer Şenel, “Yaşam kalitesi açısından önemli kayıplara yol açan ağız diş hastalıklarının; şeker hastalığı, kalp-damar hastalıkları, büyüme-gelişme geriliği, erken doğum gibi birçok sağlık sorununun gelişmesinde rol oynadığını gösteren kanıtların sayısı her geçen gün artmaktadır” dedi.
Koruyucu önlemlerin alınmasının temel amaçları olduğunu kaydeden Başhekim Tamer Şenel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Ne yazık ki ülkemizde Dişhekimine gitme sıklığı oldukça düşüktür. Buda diş problemlerinin kronik ve yıkıcı hale gelmesine, tedavinin gecikmesine ve hastanın genel sağlığının da bozulmasına sebep olmaktadır. Ayrıca tedavideki gecikme maliyetin de çok artmasına sebep olmaktadır.
22 Kasım Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası sebebiyle bizlerde hazırlanan etkinliklerle, halkımızı Ağız ve Diş Sağılığı konusunda bilgilendirmek ve Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde verilen hizmetlerden haberdar etmeyi istemekteyiz.
Ağaç yaş iken eğilir mantığı ile bu hafta boyunca kreşler, okullar ve belediyenin sosyal tesislerinden hafta sonu hizmet alan çocuklarımıza Ağız ve Diş Sağlığının önemiyle ilgili eğitimler vermekteyiz.
Halkımıza daha etkin ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla hastanemizde 182 MHRS randevu sistemine geçilmiş olup, hastalarımız zaman kaybına uğramadan geldiklerinde hemen muayenelerini olabilmektedirler.
Hastalarımıza daha iyi ve nezih bir ortamda hizmet sunmak amacıyla 2015 yılında yeni binamızın hizmete girmesiyle ve bu yıl da Nimet Bayraktar Bloğu ’nu yenileyerek hem hastalarımız hem de çalışanlarımız için daha güzel bir ortam oluşturduk. Protez laboratuvarımızı en üst kata taşıyıp bütün malzemeleri son teknolojik ürünlerle yenileyerek çalışanlarımızın sağlığını da koruyarak hoş bir ortamda çalışmalarını sağladık.
22 Kasım Dişhekimliği günü ve Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası Sağlık ordumuzun vazgeçilmez bir parçası olan tüm Diş hekimlerimize ve halkımıza kutlu olsun.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.