Kazandıkları laptopları kardeş okula hediye ettiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
14 Şub 2018 / Çar 11:44
/ 22 Kez Okundu
| |

İzmit Belediyesi’nin geri dönüşüm projesine verdikleri destek sonucu laptop bilgisayar kazanan özel bir okul, bu bilgisayarı kardeş okul ilan ettikleri Saraybahçe İlköğretim Okulu’na hediye ettiler

İzmit Belediyesi’nin geri dönüşüm projesine verdikleri destek sonucu laptop bilgisayar kazanan özel bir okul, bu bilgisayarı kardeş okul ilan ettikleri Saraybahçe İlköğretim Okulu’na hediye ettiler.
Laptop bilgisayarlar, İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, özel okul müdürü Nilgül Altun, müdür yardımcısı Muharrem Aytaş tarafından Saraybahçe İlkokul Müdürü Yusuf Kılıç’a teslim edildi.
Bilgisayarın teslimi sırasında Sarabahçe İlkokulu öğrencilerinden Senem Fındıkçı, Betül Kaynak, Ayşegül Bayram ve Merve Sarısüleyman bir sunum yaparak, özellikle evlerde kızartmalık olarak kullanılan bitkisel yağların lavabolardan dökülmemesi gerektiğini anlattılar. Öğrenciler, “ Lavabolardan dökülen yağlar, kanalizasyon hatlarına zarar verdiği gibi, suyu ve toprağı da kirletmektedir. 1 litre yağın 1 milyon metreküp temiz suyu kirlettiğini unutmayalım” dediler. İzmit Belediyesi yetkilileri de proje kapsamında bir yıl içinde 5 bin 700 litre bitkisel yağ toplayarak bunları biodizel olarak geri dönüştürdüklerini söylediler.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.