Kendi aracını yakan genç o anları sosyal medyada paylaştı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kendi aracını yakan genç o anları sosyal medyada paylaştı
20 Mar 2018 / Sal 06:35
/ 68 Kez Okundu
| |

Ankara’da kendi aracını yakan bir kişi o anları, “Canımı yakan herkes bu dünyada yanacak” mesajıyla sosyal medyada paylaşarak kimliği belirlenemeyen bir kişiye tehditte bulundu

Ankara’da kendi aracını yakan bir kişi o anları, “Canımı yakan herkes bu dünyada yanacak” mesajıyla s osyal medyada paylaşarak kimliği belirlenemeyen bir kişiye tehditte bulundu.
Olay, akşam saatlerinde Mevlana Bulvarı’nın Dikmen kesiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 06 EKT 14 plakalı ot om obilini y ol kenarına park eden Gökhan Ö, eline altığı satırla önce araca zarar verdi. Ot om obilin tüm camlarını kıran şahıs, daha s onra ot om obili ateşe verdi.
Yanında bulunan arkadaşlarından bu anları cep telef onu kamerası ile kaydetmelerini isteyen Gökhan Ö, s osyal medyada paylaştığı görüntülerin altına, “Canımı yakan herkes bu dünyada yanacak. Canın kör ebe oynamak istediyse buyur sana kör ebe. Sana 24 saat süre veriy orum, Dikmen’den git, 24 saat s onra olacaklardan s orumlu değilim. Yaptıklarım yapacaklarımın talimatıdır. Ben bu zamana kadar ne yaptıysam her şeyi açık açık yaptım, sana 24 saat müddet ya da sevdiklerinle vedalaş. S on sözüm bu istiy orsan, arkanda kralın olsun seni ve kralını yakmak benim b oynumun b orcu” n otunu düştü.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.