Kızıltepe’de 6 eve giren hırsızlar, polisten kaçamadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kızıltepe’de 6 eve giren hırsızlar, polisten kaçamadı
12 Oca 2018 / Cum 16:53
/ 21 Kez Okundu
| |

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 6 eve giren ve en son girdikleri evde kız çeyizi de çalan acımasız hırsızlar, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin titiz çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 6 eve giren ve en son girdikleri evde kız çeyizi de çalan acımasız hırsızlar, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin titiz çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, ilçede meydana gelen 6 ayrı hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik geniş kapsamlı çalışma yürüttü. En son, önceki gün sabah saatlerinde ilçe merkezinde bulunan Berçem Mahallesi 9 65’inci sokaktaki bir eve giren ve içerisinde çok sayıda eşya bulunan kız çeyizini, geldikleri ticari taksiye yükleyerek çalan hırsızların yakalanmasına yönelik çalışmalarını genişleten Asayiş ekipleri, hırsızlık olaylarının yaşandığı bölgelerdeki 50’ye yakın kamerayı incelemeye aldı. Titizlikle görüntüleri izleyen ekipler, 1’i Suriye uyruklu 3 şahsın eşkalini ve olaylarda kullanılan aracın plakasını belirledi. Şahısların bulunması için çalışmalarını sürdüren polis, ilçedeki tüm taksi duraklarına bağlı plakaları da inceledi. Yapılan çalışmalarda, şahısların çaldıkları eşyaları bir depoda sakladığı tespit edildi. Bunun üzerine depoya operasyon düzenlendi. Operasyonda, şahıslar kıskıvrak yakalanırken, çalınan eşyalar bulundu. Şahıslar, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, çalınan eşyalar da sahiplerine teslim edildi.
Hırsızların kızına ait çeyizi çaldığını belirten hırsızlık mağdurlarından bir vatandaş, “Polis bir gün içerisinde hırsızları yakalayarak, yüreklerimize su serpti. Allah polisimize zeval vermesin. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Onlar olmasa yıllardır biriktirdiğimiz eşyalarımızdan olacaktık” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.