Kocaeli Bilim Merkezi Stem&Maker Fest Expo’ya ev sahipliği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kocaeli Bilim Merkezi Stem&Maker Fest Expo’ya ev sahipliği
28 Ara 2017 / Per 14:21
/ 111 Kez Okundu
| |

Türkiye’nin en gelişmiş düzeneklerine sahip olan Kocaeli Bilim Merkezi, Stem&Maker Fest Expo etkinliğine ev sahipliği yapacak

Türkiye’nin en gelişmiş düzeneklerine sahip olan Kocaeli Bilim Merkezi, Stem&Maker Fest Expo etkinliğine ev sahipliği yapacak.
Kocaeli Bilim Merkezi, Kocaeli Bilişim Fuarı gibi etkinliklerle Kocaeli’ni bilişim kenti yapmak için projeler üreten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Stem&Maker Fest Expo etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kocaeli Bilim Merkezi’nde 06 Ocak Cumartesi günü sabah 10.00 ve akşam 18.00 saatleri arasında yapılacak etkinlikte alanında uzman konuşmacıların yanı sıra firma ve kurumlar tarafından stantlar açılacak. Kocaeli Bilim Merkezi’nin Hacettepe Üniversitesi iş birliğiyle düzenleyeceği Stem&Maker Fest Expo etkinliğine Doç. Dr. M. Hilmi Çolakoğlu, Doç. Dr. Selçuk Tunalı ve Dr. Ali Yücelen konuşmacı olarak katılacak.
STEM eğitim sistemi öğrencilerin fen bilimleri, teknoloji, mühendislik ve matematik derslerinde öğrendikleri bilgileri bir bütünün parçaları olarak görmelerini sağlarken, dünyada birçok ülkenin öğretim programlarında yer alıyor. Stem&Maker Fest Expo etkinliğine http://stemandmakers.org/kocaeli.php sayfasından başvuru yapılabilir.
Stem&Maker Fest Expo etkinliği kapsamında Mekatronik, 3 Boyutlu Tasarım ve Üretim, Renklerin Kimyası, Robotik, Ahşap Tasarım, Plastinasyon, Matematik Aşkı, Mandala, Elektronik, Kodlama, Robotik Kodlama, Bing Bang’ın İzleri, Daphania, Pinpon Robot, Kriminal, Stem Uygulamalarında Ölçme ve Değerlendirme Araçları Oluşturma, Taş D evrinde STEM, Cam Boyama, Maker 101, Mühendis Çocuk, Öğretmenin Kimyası, Öğrencinin Kimyası, Matematiksel Modelleme ve Lineer Programlama, Ebru Sanatı, Web Tasarım, Lego Education ve Stem, Öğreten Oyunlar; Ahşap, Kağıt, Mekatronik, STEMplus-Mühendis Beyinlerle Sosyal Beceriler, DNA Elektroforez, VEXIQ ile STEM Nano İlaçlar atölyeleri yer alıyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.