Kocaeli’de 4 ton kaçak et ele geçirildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kocaeli’de 4 ton kaçak et ele geçirildi
08 Mar 2018 / Per 12:37
/ 23 Kez Okundu
| |

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bulunan bir imalathaneye yapılan baskında 4 ton kaçak et ele geçirilirken, konu ile ilgili bir kişi gözaltına alındı

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bulunan bir imalathaneye yapılan baskında et="_blank" title="4" href="/tag/4/">4 et="_blank" title="ton" href="/tag/ton/">ton et="_blank" title="kaçak" href="/tag/kacak/">kaçak et ele geçirilirken, konu ile ilgili bir kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre Dilovası Çerkesli Mahallesi’nde ruhsatsız bir imalathanede et="_blank" title="kaçak" href="/tag/kacak/">kaçak et işlendiği ihbarı üzerine jandarma ve zabıta ekipleri, operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda salam, kavurma, sosis ve sucuk yapımında kullanılan et="_blank" title="4" href="/tag/4/">4 et="_blank" title="ton" href="/tag/ton/">ton et="_blank" title="kaçak" href="/tag/kacak/">kaçak et ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak ise işl etme sahibi Y.K. gözaltına alındı. Dilovası İlçe Tarım Müdürlüğü ele geçirilen etlerle ilgili imha işlemi başlatıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.