Kocaeli’de bal üreticileri, Afrin kahramanlarına 1071 kavanoz bal gönderdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kocaeli’de bal üreticileri, Afrin kahramanlarına 1071 kavanoz bal gönderdi
17 Şub 2018 / Cmt 11:47
/ 89 Kez Okundu
| |

Kocaeli İli Arı Yetiştiricileri Birliği üyeleri, Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için Afrin’de mücadele eden askerle bin 71 kilo bal gönderdi

Kocaeli İli Arı Yetiştiricileri Birliği üyeleri, Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için Afrin’de mücadele eden askerle bin 71 kilo bal" href="/tag/ bal/"> bal gönderdi.
Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde bulunan Kocaeli İli Arı Yetiştiricileri Birliği Afrin’de Türkiye için savaşan askerlere destek vermek amacıyla 1 tonun üzerinde ağırlığı olan bin 71 kavanoz kahvaltılık ve petek bal" href="/tag/ bal/"> bal hazırladı. Kocaeli ili içerisindeki arıcılar ve çeşitli kurumlardan toplanan bal" href="/tag/ bal/"> ballar, panelvan aminibüse yüklenerek Kilis İl Jandarma Üst Komutanlığı’na doğru yola çıktı. 1 tonun üzerindeki bal" href="/tag/ bal/"> balların yüklendiği araç ile yola çıkan Kocaeli İli Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz, “Yaptığımız kampanya ile topraklarımız için Afrin’de savaşan askerlerimize bizim de bir katkımız olsun dedik. Askerlerimizin arkasında olduğumuzu beyan ediyoruz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.