Kocaeli’de bir araya gelen belediye temizlik işçileri bedenleri ile "Afrin" yazdılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kocaeli’de bir araya gelen belediye temizlik işçileri bedenleri ile
10 Mar 2018 / Cmt 22:42
/ 81 Kez Okundu
| |

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bir araya gelen belediye temizlik işçileri Zeytin Dalı Operasyonu’na destek vermek için bedenleri ile “Afrin” yazdılar

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bir araya gelen belediye temizlik ileri" href="/tag/isc ileri/">işç ileri Zeytin Dalı Operasyonu’na destek vermek için bedenleri ile “Afrin” yazdılar.
Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde belediye temizlik ileri" href="/tag/isc ileri/">işç ileri, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’de PYD/PKK silahlı terör örgütüne karşı yürütülen Zeytin Dalı Operasyonu’na destek vermek için bir araya geld iler. Çayırova Kuştepe Ormanı’nda buluşan yaklaşık 80 temizlik işçisi, Afrin’de şehit olan Mehmetçik için dua etti. Daha sonra bedenleri ile "Afrin" yazan temizlik ileri" href="/tag/isc ileri/">işç ileri, “Afrin temizliğinde biz de varız” sloganları attılar.
Gerçekleştir ilen törene katılan Çayırova Belediyesi Başkanı Şefki Demirci, "Afrin operasyonunda kahraman ordumuz destan yazıyor. Bu ülkede 40 yıldır devletimiz terörle mücadele ediyor. 782 bin kilometre olan vatan toprağında Lazı, Çerkezi, Türkü, Kürdü yüz yıllardır kardeşçe yaşamaktadır ve hiç bir güç bu kardeşliği bozmayacak. Zafer kahraman ordumuzun olacaktır. Afrin’de verdiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet, tüm gaz ilerimize acil şifalar diliyoruz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.