Kocaeli’de tartıştığı kişiyi 4 el ateş ederek vuran kadın yakalandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kocaeli’de tartıştığı kişiyi 4 el ateş ederek vuran kadın yakalandı
20 Mar 2018 / Sal 20:48
/ 79 Kez Okundu
| |

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde tartıştığı kişiyi tabancası ile vuran kadın olay yerinden kaçamadan yakalandı

Koca eli’nin Gebze ilçesinde tartıştığı kişiyi tabancası ile vuran kadın olay yerinden kaçamadan yakalandı. Göğsünden ve sırtından yaralanan şahıs, tedavi altına alındı.
Olay, saat 16.30 sıralarında Koca eli’nin Gebze ilçesi Mustafa Paşa Mahallesi Gümüş Pala Caddesi 751 Sokak’ta meydana g eldi. Edinilen bilgiye göre Tahsin Ö. isimli bir şahıs ile Serap C. İsimli bir kadın arasında sebebi öğrenilemeyen bir konudan dolayı tartışma çıktı. Giderek büyüyen tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce Serap C. tabancasını çıkartarak Tahsin Ö.’ye 4 el ateş etti. Sol göğsünden ve sırtından yaralanan Tahsin Ö. kanlar içinde yatarken, Serap C. olay yerinden kaçtı.
Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine g elen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Tahsin Ö. Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili inc eleme başlatan polis ekipleri, Fatih Ö.’yü tabancası ile vuran Serap C.’yi olayın yerine yaklaşık 200 metre uzakta yakalayarak gözaltına aldı.
Tahsin Ö.’nün tedavisinin sürdüğü öğrenildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.