“Kocaeli’nin Bilgeleri” bilgileri ile yarışmaya devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
“Kocaeli’nin Bilgeleri” bilgileri ile yarışmaya devam ediyor
25 Mar 2018 / Paz 11:51
/ 75 Kez Okundu
| |

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Kocaeli’nin Genç Bilgeleri Liselerarası Kent Kültürü Bilgi Yarışması‘nda ilçe elemeleri devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde lise öğrenc ilerine yönelik düzenlenen Kocaeli’nin Genç Bilgeleri Liselerarası Kent Kültürü Bilgi Yarışması‘nda ilçe elemeleri devam ediyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde lise öğrenc ilerine yönelik düzenlenen Kocaeli’nin Genç Bilgeleri Liselerarası Kent Kültürü Bilgi Yarışması’nda 4 ilçede eleme yapıldı. 15 okulun yarıştığı Darıca İlçe elemelerinde birinci Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi olurken, Dilovası’nda Özel Enka Fen ve Teknoloji Lisesi, Başiskele’de Kocaeli Anadolu Lisesi, Kartepe’de Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi birinciliği elde etti. Birinci olan okullar 13 Nisan’da yapılacak il finalinde yarışacak.
Kocaeli’nin Genç Bilgeleri Liselerarası Kent Kültürü Bilgi Yarışması ilçe elemelerinde öğrenc iler, Kocaeli’nin kültür varlıkları, coğrafyası, tarihi, müzik ve yemekleri, turizmi, sporu, önemli şahsiyetleri gibi kategor ilerden 30 soruya 45 saniye içerisinde cevap verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin görevlendirdiği jürinin yaptığı değerlendirme ile en fazla soruya doğru cevap veren okullar birinci oldu.
Kocaeli’nin Genç Bilgeleri Liselerarası Kent Kültürü Bilgi Yarışması’nda birincisi olan okul takımına Avrupa turu, ikinci olan okul takımına Balkan turu, üçüncü olan okul takımınaysa Kapadokya turu ödülü ver ilecek. Yarışma takımı her okuldan 3 asıl, 1 yedek öğrenci, okul müdürü ve grup rehber öğretmeninden oluşuyor. Derece alan grup öğrenc ilerinin her birine başarı belgesi ve sürpriz hediyeler ver ilecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.