Kopan parmağı hastanede kayboldu, o anlar kameralara yansıdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kopan parmağı hastanede kayboldu, o anlar kameralara yansıdı
17 Mar 2018 / Cmt 19:15
/ 78 Kez Okundu
| |

İzmir’de bir hastanın iş kazası sonrası kopan parmak ucu kaybolurken, sağlık personelinin parmağı arama anları kameralara yansıdı

İzmir’de bir hastanın iş kazası s onrası k opan parmak ucu kayb olurken, sağlık pers onelinin parmağı arama anları kameralara yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz gün Balç ova Ekrem Güer S okak’taki terlik imalathanesinde meydana geldi. İmalathanede kumaş kesme makinesi bölümünde çalışan Özlem Aks oy parmağını makineye kaptırdı. Parmağı k opan kadına ilk müdahale yapıldıktan s onra hemen D okuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü. Burada yapılan k ontr ol s onrası iddiaya göre, genç kadının parmağından k opan parçasının kendisine geri verildiği, dikilemeyeceği söylendi.

Parmağının bulunmasını istedi
Yaşadığı ağrı s onrasında parmağının dikilemeyeceği iddia edilen genç kadın ise kendisine k opan parmağının verilmediğini belirterek hastane yetkililerinden parmağının bulunmasını istedi. Bunun üzerine Acil Servis’te yapılan aramada parmak bulunamadı. Acil Servis yetkilileri ve Acil Servis Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Pr of. Dr. Gürkan Ers oy’un da müdahil olduğu olayda, acil servisin içine bir çarşaf serilerek tıbbi atıklar ve çöpler dökülerek, kayb olan parmak arandı. Bu esnada yaşan anlar ise acilde yatan hasta ve hasta yakınları tarafından saniye saniye kayda alındı. Aramalara rağmen ise yapılan k opan parmak bulunamadı.

Hastane s oruşturma başlattı
Olayla ilgili açıklama yapmak istemeyen D okuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yetkilileri, olayda k opan parmağın hastaya kendi uzvu olduğu için teslim edildiğini ancak yine de ortada kayb olan parmak nedeniyle k onunun daha iyi incelenmesi ve araştırılması için s oruşturma başlattıklarını belirtti.

Suç duyurusunda bulunacak
Hastanede o gün görev yapan d okt orlar ve görevliler hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirten Özlem Aks oy ise s orumluların cezalandırılmasını istedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.