Körfez’de kaçak yapıya geçit yok

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Körfez’de kaçak yapıya geçit yok
10 Şub 2018 / Cmt 10:00
/ 53 Kez Okundu
| |

Körfez Belediyesi, görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan kaçak baraka ve metruk binaların yıkım işlemlerini sürdürüyor

Körfez Belediyesi, görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan kaçak baraka ve metruk binaların yıkım işlemlerini sürdürüyor.
Körfez Belediyesi, ilçede kaçak ve metruk yapılarla başlattığı mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. Özellikle Körfez’in üst kesimlerinde yer alan İlimtepe ve Yukarı Hereke gibi bölgelerde çalışmalara ağırlık veren ekipler, son olarak bu bölgede çok sayıda baraka ve metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. Daha önce trafo olarak kullanılan ve işlem dışı kalan binada ekipler tarafından kaldırıldı.
Bu tür operasyonların ilçede sürekli yapıldığını belirten yetkililer, çevre ve görüntü kirliliğine kesinlikle izin verilmeyeceğini konusunda uyardılar.
Gecekondu tarzı yapılanmaya göz yummayacaklarını belirten Körfez Belediyesi yetkilileri, “ Körfez’de kaçak yapılaşmadan doğan sıkıntıların önüne geçmek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu tarz yapılara asla izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızdan yasalara uymalarını bekliyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.