Kreşlerde karne heyecanı yaşandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kreşlerde karne heyecanı yaşandı
19 Oca 2018 / Cum 13:24
/ 50 Kez Okundu
| |

2017-2018 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitimin zorunlu hale gelmesiyle birlikte toplam 6 Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde 3-6 yaş arası 360 çocuğa eğitim imkânı sunan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanlarında karne (gelişim raporu) heyecanı yaşandı

2017-2018 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitimin zorunlu hale gelmesiyle birlikte toplam 6 Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde 3-6 yaş arası 360 çocuğa eğitim imkânı sunan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanlarında karne (gelişim raporu) heyecanı yaşandı.
Eğitime destek amacıyla 3-6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitimi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, eğitimlerin devam ettiği 6 Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde çocuklar karne (gelişim raporu) heyecanı yaşadı. 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminde okul öncesi eğitimin zorunlu hale gelmesiyle birlikte Ben u Sen, Bağcılar, 450 Evler, Yeniköy, Yeniköy Sosyal Konutları ve Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda çocuklara eğitim imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi 360 minik öğrenciye karne dağıttı. Çocukların karne heyecanına aileleri de eşlik etti. Sembolik şekilde dağıtılan karnelerde (gelişim raporu) eğitmenlerin eğitim dönemi boyunca çocuk hakkında gözlemledikleri öz bakım becerileri, ilgi alanları, psikomotor, sosyal-duygusal, dil ve bilişsel gelişimleri yer alıyor. Verilen karne (gelişim raporu) ailelere çocuğun gelişimi hakkında bilgiler veriyor.

Eğitimler devam edecek
Bugün itibariyle ilk, ortaokul ve liselerde eğitime ara verilirken Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ben u Sen, Bağcılar, 450 Evler, Yeniköy, Yeniköy Sosyal Konutları ve Sümerpark Ortak Yaşam Alanı Kreş ve Gündüz Bakım Evleri’nde eğitim devam edecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.