Kültür ve Turizm Bakanlığından çocuk ve kütüphane odaklı bilim şöleni

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
24 Şub 2018 / Cmt 10:39
/ 14 Kez Okundu
| |

Kültür ve Turizm Bakanlığı 14-17 Kasım tarihleri arasında çocuk ve kütüphane odaklı bilim şöleni düzenleyecek

Kültür ve" href="/tag/ ve/"> ve Turizm Bakanlığı 14-17 Kasım tarihleri arasında çocuk ve" href="/tag/ ve/"> ve kütüphane odaklı bilim şöleni düzenleyecek.
Kültür ve" href="/tag/ ve/"> ve Turizm Bakanlığı okul öncesi dönemden başlayarak çocukları ve" href="/tag/ ve/"> ve ailelerini kütüphanelerle tanıştırmak üzere, çocuk kütüphaneleri ve" href="/tag/ ve/"> ve kütüphaneciliği alanında yeni bir etkinliği hayata geçiriyor. Bakanlık Kütüphaneler ve" href="/tag/ ve/"> ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ile Marmara Üni ve" href="/tag/ ve/"> versitesi Bilgi ve" href="/tag/ ve/"> ve Belge Yönetimi Bölümü, Kalkınma Bakanlığı KOP (Konya Ovası Projesi) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ortaklığı ve" href="/tag/ ve/"> ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üni ve" href="/tag/ ve/"> versitesi’nin desteğiyle “1. Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumu” düzenleyecek.
Nevşehir Hacıbektaş Veli Üni ve" href="/tag/ ve/"> versitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek bilim şöleninin ilk gününde çocukların kendilerini ifade etmelerine imkan sağlamak için çocuk meclisi oturumu düzenlenecek.
İngiltere, Almanya ve" href="/tag/ ve/"> ve Amerika’nın çocuk kütüphaneleri konusunda yetkin isimlerinden oluşan da ve" href="/tag/ ve/"> vetlilerin katılacağı buluşmada, Türkiye’nin önemli yazar, bilim adamı ve" href="/tag/ ve/"> ve akademisyenleri de konuşmacı olacak.
Bakanlık temsilcileri, kütüphanecilik, mimarlık ve" href="/tag/ ve/"> ve çocuk eğitimi alanlarından akademisyenler, mimarlar, kütüphaneciler, psikologlar, öğretmenler, şehir ve" href="/tag/ ve/"> ve bölge plancıları, yazarlar, kamu kurumları, özel sektör ve" href="/tag/ ve/"> ve sivil toplum kuruluşlarından uzmanların 1. Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumunda gerçekleştirilecek oturumlarda, Türkçe ve" href="/tag/ ve/"> ve İngilizce yaklaşık 60’a yakın bildiri sunması bekleniyor.
Kültür ve" href="/tag/ ve/"> ve Turizm Bakanlığının 14-17 Kasım tarihleri arasında düzenleyeceği çocuk ve" href="/tag/ ve/"> ve kütüphane odaklı bilim şölenine ilişkin ön bilgiler sempozyumun www.cocukkutuphaneleri.org adresinde detaylı olarak yer alıyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.