Mahsur kalan yavru kedi, cep telefonundaki kedi sesi sayesinde kurtarıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
06 Eki 2017 / Cum 15:37
/ 17 Kez Okundu
| |

Antalya’da bir iş yerinin bacasıyla duvarın arasında kalan yavru kedi, itfaiye ekiplerinin telefondan açtığı kedi sesi sayesinde kurtarıldı

Antalya’da bir iş yerinin bacasıyla duvarın arasında kalan yavru kedi" href="/tag/ kedi/"> kedi, itfaiye ekiplerinin telefondan açtığı kedi" href="/tag/ kedi/"> kedi sesi sayesinde kurtarıldı.
Olay, Akdeniz Sanayi Sitesinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Sabah saatlerinde iş yerinin bacasına giren afacan kedi" href="/tag/ kedi/"> kedi, baca ile duvar arasındaki boşluğa düştü. Bu sırada minik yavrunun çıkardığı sesleri duyan dükkan sahipleri ile Şengül Altunsöğüt ismindeki hayvansever, korkan kedi" href="/tag/ kedi/"> kediyi olduğu yerden çıkarmak için yaklaşık 5 saat boyunca uğraştı. Yavru kedi" href="/tag/ kedi/"> kedi bütün çabalara rağmen çıkmayınca, Altunsöğüt 110’u arayarak itfaiyeden yardım istedi. Kısa süre sonra olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri, kedi" href="/tag/ kedi/"> kediyi uzun bir sopaya bağlı iple çıkarmaya çalıştı.

"Cep telefonundaki kedi" href="/tag/ kedi/"> kedi sesiyle kurtarıldı"
İtfaiye ekipleri, bu yöntemle de başarılı olamayınca cep telefonundan yavru kedi" href="/tag/ kedi/"> kedi sesini açarak mahsur kalan kedi" href="/tag/ kedi/"> kedinin dikkatini çekmeye çalıştı. Hazır bekleyen ekipler, sese doğru yaklaşan yavru kedi" href="/tag/ kedi/"> kediyi tutarak bulunduğu yerden çıkardı. Dükkan sahipleri, çok korktuğu gözlenen kedi" href="/tag/ kedi/"> kediye süt vererek sakinleştirmeye çalıştı.
Uzun süre kedi" href="/tag/ kedi/"> kediyi çıkarmaya çalıştığını belirten, Şengül Altunsöğüt, "Sürekli sesi geliyordu. Arka taraftan girdiğini gördük. Bizi görünce korkup kaçıyordu. İtfaiye geldi, gayet güzel bir şekilde kedi" href="/tag/ kedi/"> kediyi çıkardılar. Kedi sesi sayesinde çıkarıldı" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.