Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi ’Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi ’Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
09 Oca 2018 / Sal 14:02
/ 103 Kez Okundu
| |

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü münasebetiyle Malatyalı Gazetecilerin şerefine Double Tree By Hilton otelde kahvaltı verdi

Malatya Park veriş" href="/tag/alis veris/">Alış veriş ve Yaşam Merkezi 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü münasebetiyle MalatyaGazetecilerin şerefine Double Tree By Hilton otelde kahvaltı verdi.
Malatya Park veriş" href="/tag/alis veris/">Alış veriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Yılmaz Arslan, gazeteciler ile bir arada bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Yaklaşık 4 yıldır Malatya’da görev yapıyorum, Malatya Park veriş" href="/tag/alis veris/">Alış veriş ve Yaşam Merkezinde en uzun görev yapan müdürüyüm. Bu sürede hem eleştirinizle gerek övgülerinizle sizleri hep yanımızda hissettik” diye konuştu. Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kavuk ise 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, "Basın bizim gözümüz, kulağımız manevi yapımız her şeyimiz, bunu bir samimi beyan olarak anlayın. Yaklaşık 40 yıla yakındır basınla sürekli beraber çalıştık, gerçekten sürekli yanımızda oldular. Ben bundan dolayı Malatya’da görev yapan bütün basın mensupların gününü kutluyorum" şeklinde konuştu. Eski sebze halinin son durumuna ilişkin yöneltilen soruya da cevap veren Kavuk, "Oraya alış veriş merkezi ve yurt binası yapmayı düşünüyoruz. Malatya’ya yatırım yapmaktan ortaklarımız zevk alıyor. Kimse bir şey istemiyor. Bizim iki tane ilçemiz var biri Battalgazi biri Yeşilyurt, tesadüf bu, millet yönünü batıya dönmüş. O batıya dönüş ile şuanda şehirlerin bile batısı gelişiyor. Doğunun da gelişmesi için o tarafın yöneticileri diyor ki ‘Bu tarafa bunu yapın ki bu tarafta hiç değilse kendini korusun ve şehrin batısı da gelişsin" şeklinde konuştu.
Düzenlenen etkinliğe Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç, Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri, cemiyet ve dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışan gazeteciler katıldı.
Öte yandan programın sonunda bugün doğum günü olan Gazeteci Resul Özbey’in de doğum günü pasta kesilerek kutlandı. Etkinlikte ayrıca gazetecilere hediye de takdim edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.