Mantar yetiştiriciliği eğitimi yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mantar yetiştiriciliği eğitimi yapıldı
06 Mar 2018 / Sal 09:59
/ 95 Kez Okundu
| |

Manisa’nın Salihli ilçesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından mantar yetiştiriciliği konusunda, üreticilere yönelik eğitim semineri düzenlendi

Manisa’nın Salihli ilçesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından mantar yetiştiriciliği konusunda, üreticilere yönelik eğitim semineri düzenlendi.
Salihli Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim seminerine konuşmacı olarak Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünden, mantar yetiştiriciliği konu uzmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Mustafa Kemal Soylu katılırken, eğitime çevre ilçelerdeki üreticiler de büyük ilgi gösterdi.
Eğitimin yoğun bir katılımla gerçekleştirildiğini ifade eden Salihli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Demir, eğitimde üreticilere başta kayın mantarı olmak üzere mantar üretimi ve yetiştiriciliği hakkında bilgiler verildiğini söyledi. Demir, mantar yetiştiriciliği hakkında üreticilere bilgilendiren Ziraat Yüksek Mühendisi Soylu’ya, ev sahipliği yapan Ziraat Odasına teşekkür etti.
Demir, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak, üreticilere yönelik bu tür eğitim seminerlerine düzenlemeye devam edeceklerini dile getirdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.