Mehmet Nuri Görenoğlu yeniden OMÜD Başkanı seçildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mehmet Nuri Görenoğlu yeniden OMÜD Başkanı seçildi
05 Mar 2018 / Pzt 11:15
/ 182 Kez Okundu
| |

Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği’nin (OMÜD) olağan genel kurul toplantısında yapılan seçim sonucunda Mayıs 2017 tarihinden beri görevde olan Mehmet Nuri Görenoğlu yeniden başkan seçildi

Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği’nin ( OMÜD) olağan genel kurul toplantısında yapılan seçim sonucunda Mayıs 2017 tarihinden beri görevde olan Mehmet Nuri Görenoğlu yeniden başkan seçildi.
Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği’nin ( OMÜD) Olağan Genel Kurul toplantısı, 28 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Genel Kurul’da yapılan seçim sonucunda, Mayıs 2017 tarihinden beri görevde olan Mizan Oluklu Mukavva ve Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Görenoğlu, yeniden başkan seçildi. Görenoğlu İki yıl boyunca görevde kalacak yeni yönetim kurulunda Modern Oluklu Mukavva Genel Müdürü Mesut Koyuncu, Olumuksan I.P Genel Müdürü Ergun Hepvar ve Dunapack Genel Müdürü Buğra Sükan Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. Derneğin muhasip üyeliğine ise Rondo Genel Müdürü Barış Demir getirildi.
Yeniden başkanlık görevini üstlenen OMÜD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Görenoğlu, "Üyelerimizin takdiri ve teveccühünden dolayı çok teşekkür ediyorum. Aldığım görev ve sorumlulukların bilincinde olarak yeni dönemde de sektörümüzün gelişimi ve farkındalığını artırmaya yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.