Meltem Güner, okurlarıyla buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Meltem Güner, okurlarıyla buluştu
10 Mar 2018 / Cmt 11:52
/ 94 Kez Okundu
| |

Yazar Meltem Güner Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde okurlarıyla buluştu

Yazar Meltem Güner Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde okurlarıyla buluştu. Sembol okuyucusu olmanın inceliklerini anlattığı “Sırlar Bohçası / Sembollerin Dili’ adlı kitabını Adanalı okurları için imzalayan Meltem Güner, yeni kitabının da müjdesini verdi.
Meltem Güner okurlarıyla sohbet ederken, “Sembollerin bir dili vardır. Sembolleri seçerek ve onları hayatınıza alarak konuşturur ve çalışmalarını sağlarsınız. Hangi sembolü nerede kullandığınızın farkında olmadığınızda bile semboller çalışmaya devam eder. İşte ben bu gizemi kitabımda okuyucuma açıklıyorum” şeklinde konuştu.
Meltem Güner, rüyalarla ilgili bir kitap hazırlığının da devam ettiğini belirterek, “Bu kitap modern bir rüya rehberi gibi olacak. Çocuklarda rüyalar nasıl yorumlanmalı? Çocukların korkuları rüyalarda nasıl yenilir? Korkularımızı rüya yoluyla nasıl yeneriz? Hayatımızı rüya yoluyla nasıl dönüştürürüz? Gibi soruların yanıtını veriyorum. Aslında bir uyanış kitabı diyebiliriz. Çıkış tarihi belli değil, ama heyecanla hazırlıyorum” dedi.
Yazmanın hayatındaki yerini de anlatan yazar Meltem Güner, “Yazmak sohbet etmek gibi bir şey. Ben herkese yazmayı öneriyorum. Bence kitap çıkartsın çıkartmasın herkes önce kendiyle ilgili bir defter edinmeli ve düşündüklerini, birilerine anlatma ihtiyacı hissettiklerini yazmalı. Ama yazabilmek için de ilk şart okumaktır” diye konuştu.
Yazar Meltem Güner, Adanalı okurlarına gösterdikleri ilgi için teşekkür ederek, en kısa zamanda tekrar geleceğinin sözünü verdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.