Mersin’de ’Gezen Bilim Yollarda’ projesi sürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mersin’de ’Gezen Bilim Yollarda’ projesi sürüyor
26 Ara 2017 / Sal 14:53
/ 49 Kez Okundu
| |

Mersin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Mersin Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde kurulan, Mersin Çocuk Üniversitesi tarafından yürütülen ’Gezen Bilim Yollarda’ projesinin sıradaki durağı Gökkkuşağı Ortaokulu oldu

Mersin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Mersin Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde kurulan, Mersin Çocuk Üniversitesi tarafından yürütülen ’Gezen Bilim Yollarda’ projesinin sıradaki durağı Gökkkuşağı Ortaokulu oldu.
Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, Gökkuşağı Ortaokulu’nu ziyaret ederek TÜBİTAK tarafından desteklenen ve Mersin Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Havare’nin koordinatörlüğünü yürüttüğü proje ile ilgili bilgi alarak faaliyetleri yerinde inceledi. Proje kapsamında öğrencilere fizik, kimya, biyoloji, matematik, astronomi alanında tanıtım yapılarak her dalda 3 etkinlik düzenlendi.
Proje sürecinde 12 farklı köy okulunun gezilmesinin hedeflendiği, Gökkuşağı Ortaokulu’nun ziyaret edilen 11. okul olduğu belirtildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.