Mersin’de sanat müziği keyfi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mersin’de sanat müziği keyfi
20 Mar 2018 / Sal 13:07
/ 122 Kez Okundu
| |

Mersin Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu ve TRT İstanbul Radyosu Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayşen Birgör, verdikleri konserle Mersinlilere unutamayacakları sanat dolu bir gece yaşattı

Mersin Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu ve TRT İstanbul Radyosu Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayşen Birgör, verdikleri konserle Mersinlilere unutamayacakları sanat dolu bir gece yaşattı.
Şef İbrahim Özberk eşliğinde şarkılarını seslendiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Yıldırım Gürses Şarkıları konseri verdi.
Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen konsere, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, meclis üyeleri ve sanatseverler katıldı.
Ücretsiz olarak düzenlenen konsere, Mersinlilerin ilgisi büyük oldu. Salonu dolduran sanatseverlere müzik ziyafeti sunulan konserde, Mersinliler sanat dolu bir akşam yaşadı.
Mersin Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, ‘içime hep hüzün doluyor’, ‘gurbet o kadar acı ki’, ‘hasretin pınarı çağlar içimde’, ‘her şeydi benim için bir candı bir nefesti’, ‘affetmem asla seni’, ‘aşkım bahardı’ ve ‘yıllar sonra rastladım çocukluk sevgilime’ gibi şarkıları vatandaşlar ile hep bir ağızdan seslendirdi.
TRT İstanbul Radyosu Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayşen Birgör ise ‘menekşelendi sular’, ‘bahar bitti güz bitti’, ‘kirpiklerinin gölgesi güllerle bezenmiş’, ‘şarkılar seni söyler’ ve ‘arabaya taş koydum’ gibi sanat müziğinin en sevilen parçalarını söyledi.
Hareketli parçalar eşliğinde eğlenceli saatler geçiren Mersinliler, Ayşe Birgör’ün performansını dakikalarca alkışladı. Konser sonrasında sanatçıya ve koro şefine çiçek ve plaket hediye edildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.