Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Gündüz Bakımevinde etkinlikler başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Gündüz Bakımevinde etkinlikler başladı
28 Eyl 2017 / Per 15:35
/ 85 Kez Okundu
| |

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nde yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte etkinliklerde başladı

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nde yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte etkinliklerde başladı.
Mezitli Belediyesi’nin hayırsever desteği ile hayata geçirdiği Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi, yeni eğitim sezonuna başladı. Belediye tarafından işletilen ender eğitim kurumu olma özelliği bulunan Çocuk Gündüz Bakımevi’nde eğitim alan çocuklar, ‘Neşeli Kuklalar’ ile unutulmaz bir gün geçirdiler. Çocuklar, kuklalar tarafından sağlıklı beslenme konusunda bilgileri eğlenerek aldılar. İnteraktif biçimde gerçekleşen oyunda çocuklar zaman zaman sahne önünde dans ettiler. Geleceğin teminatı olan çocuklara en iyi eğitimi vermek istediklerini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, gelişmiş ülkelerde olduğu gibi öğrenmeyi eğlence haline getirmek istediklerini söyledi. Henüz ikinci yılında olmasına karşın bölgenin en rağbet edilen eğitim kurumlarından birisi olduklarının altını çizen Tarhan, “Toplumlar ancak eğitimle gelişirler ve büyürler. Bunun en önemli adımı da en küçük yaşlarda bu çocuklara doğru eğitimi verebilmektir. Çocuk eğitim aldığı kurumu severse başarılı olur ve geleceğimizi garantiye alırız. Çocuklarımız burada zaman geçirirken, sağlık, insan ilişkileri, temizlik gibi konularda bilgilensinler istiyoruz. Eğlenirken aynı zamanda doğru bilgiler de alsınlar istiyoruz. Bunun gibi yapacağımız pek çok etkinlikte minik yavrularımız eğitim hayatını ve öğrenmeyi de seveceklerdir” dedi.
Buranın Türkiye’de doğrudan belediye tarafından çalıştırılan ender kurumlardan biri olduğunu belirten Tarhan, “ Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevimiz hizmete açıldığı günden bu yana çeşitli etkinliklerle tüm gözleri üzerine çekmeyi başardı. Bakımevimiz öğretmenlerimizle birlikte Atatürkçü, aydın bir okul olacaktır. Laik ve cumhuriyet sevdalıları olarak Atatürk ilke ve devrimlerine daha çok sahip çıkarak, ülkemize bağlılığımızı göstermeye devam edeceğiz. Tabii bunların sadece Mezitli’de olması yetmez. Tüm Mersin’de ve ülkemizde bu tür sevdaların çoğalmasını istiyoruz” diye konuştu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.