MHP İl Başkanı Avşar’dan, Çetin Türkyılmaz’a "hayırlı olsun" ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MHP İl Başkanı Avşar’dan, Çetin Türkyılmaz’a
16 Kas 2017 / Per 13:16
/ 106 Kez Okundu
| |

MHP İl başkanı Bülent Avşar, başkanlık değişinin ardından Türk Eğitim-Sen’i ziyaret ederek, bayrağı teslim alan yeni yöneticilere başarı diledi

MHP İl başkanı Bülent Avşar, başkanlık değişinin ardından Türk Eğitim-Sen’i ziyaret ederek, bayrağı teslim alan yeni yöneticilere başarı diledi.
MHP İl başkanı Bülent Avşar, partisinin Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe başkanları ile birlikte Türk Eğitim Sen’in yeni Malatya Şubesi Başkanı Çetin Türkyılmaz’ı ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyetini belirten Şube Başkanı Türkyılmaz, "11 Kasım 2017 Cumartesi yaptığımız 6. Olağan genel kurulu ardından yönetimi üyelerimizin büyük teveccühü ile devraldık. Bu bayrak yarışında ’biz de varız’ dedik. Mücadelemizi sonuna kadar sürdürerek bayrağı daha yükseklere taşımak için buradayız ve bunu başaracağımıza olan inancımız tamdır. Önceliğimiz üyelerimizin özlük haklarını savunmaktır. Bu saatten sonra en ucra köşedeki üyemizin bile hakkı gasp edildiğinde orada olacağız ve üyelerimizi her türlü durumda savunacağız. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Üyelerimiz hak ettiği konuma hepimizin öz verili mücadelesiyle gelecektir. Yapılan haksızlıklar karşısında üyelerimizden aldığımız güç ile son nefesimize kadar mücadele edeceğiz. Yeni bir anlayışla bütün kurum- kuruluşlarımız ve teşkilatlarımızla iyi ilişkiler içerisinde bulunacağız. Bu ilişkilerle de başarımızın artacağına eminim. En kısa sürede üye sayımızı arttırıp ailemizi büyüteceğiz ve Malatya’da ’biz de varız’ diyeceğiz. Bugüne kadar Malatya Türk eğitim senin bütün teşkilatlarında görev yapmış tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra birlik zamanıdır. Kısacası bir olacağız iri olacağız diri olacağız” dedi.
MHP İl Başkanı Bülent Avşar da, Türkyılmaz ve yönetimine başarı dileyerek, "Türk eğitim sende yaşanan bayrak değişimine şahitlik etmek için toplanmış bulunmaktayız. Türk eğitimsen ülkücü şehit öğretmenlerin bir emaneti olarak bizlere miras kalmıştır. Bundan dolayı sendikamızın önemi büyüktür. Milliyetçi hareket partisinin yan kuruluşlarından bir tanesidir ve takibimiz altındadır. Eski yönetime emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Genel kurul, sendikaya, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.