Milletvekili Aydemir “Erzurum her köyüyle bir milli asalet adresidir”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milletvekili Aydemir “Erzurum her köyüyle bir milli asalet adresidir”
26 Şub 2018 / Pzt 14:19
/ 46 Kez Okundu
| |

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Hedef 2023 çalışmaları kapsamında Tınazlı köyüne konuk oldu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Hedef 2023 çalışmaları kapsamında Tınazlı köyüne konuk oldu.
TKK Başkanı Rıfat Bezginoğlu ve beraberindeki AK Parti heyetiyle birlikte Muhtar Şahin Köse ve köy sakinlerince ağırlanan Milletvekili Aydemir, 2002-2017 ekseninde AK Parti iktidarlarınca kaydedilen tarımsal hizmet ve yatırımlar hakkında sunumda bulundu, tarım sektörünün beklentileri ve ufku noktasında istişare etti.
“Köy-Mahalle ziyaretlerimizin bu seferki etabı Aziziye İlçemize bağlı Tınazlı idi. Muhtarımız Şahin Köse ve köylülerimizin sarıp sarmalayan sıcaklığı, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti izhar etmeleri enerji bataryamızı yüzde yüze çıkardı. Şükranlarımızı sunuyoruz” diyen Milletvekili Aydemir, Erzurum’un genelde olduğu gibi kırsalda da AK hizmet açılımını minnettarlıkla karşıladığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a müteşekkir olduklarını belirtti.
Tınazlı ziyareti akabinde bir değerlendirme yapan Milletvekili Aydemir, Erzurum’da her mahalle ve köyün özel bir anlam ve manası olduğu, bu yerleşim alanlarının yalnızca ekonomik bağlamda değil aynı zamanda kültürel değerler açısından da muhteşem bir hafıza ve yaşam üslubunu ifade ettiğini söyledi.
Erzurum’un gelenek ve göreneklerinin yaşatılması, canlı tutulması noktasında köylerin önemli bir işlev ve fonksiyon üstlendiğini de kaydeden Milletvekili Aydemir, “Bizim her bir köyümüz, mahallemiz birer Erzurum hafızası, birer Erzurum tarihidir. Her biri Erzurum’un ruhunu temsil eden bu yerleşim alanları bize ait milli ve manevi hasletlerin aynı zamanda yılmaz bekçileri ve savunucularıdır. Tınazlı da bu dadaşlık ruhunun merkezlerinden biridir. Yeryüzündeki mazlumların hamisi, Cumhurbaşkanımıza duyulan dadaş minnet ve saygısının en canlı adreslerinden biridir” değerlendirmesinde bulundu.
Ziyaretinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen Erzurum’un 2019 beklentileri’ istişaresindeki odak noktalarını paylaşan Milletvekili Aydemir, AK Partinin tarım kesimine olan yatırım yaklaşımını anlattı.
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ başkanlığında milletvekilleri olarak her ay Erzurum’daki sosyal ve ekonomik gündemi değerlendirdikleri ve AK Önderin ufkunda plan ve program düzenlediklerini belirten Milletvekili Aydemir, “Bizim hayatımıza dair en büyük şerefimiz Erzurum’a hizmettir” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.