Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı: Güvenlik güçlerimiz çok başarılı bir harekat yapıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı: Güvenlik güçlerimiz çok başarılı bir harekat yapıyor
27 Şub 2018 / Sal 11:33
/ 59 Kez Okundu
| |

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Zeytindalı Herakatı ve bölgede yapılan operasyonlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Zeytindalı Herakatı ve bölgede yapılan operasyonlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Tüm milletinin dualarıyla Mehmetçiklerin yanında olduğunu dile getiren Nazlı, "Türkiye bölgesi itibarıyla çok riskli bir coğrafyada. Asırlardır bu bölgede mücadele ediyor, şehitler veriyor. Türkiye’nin son 15 yıl itibarıyla yatırımları ile yaptığı atak birilerini endişeye sevk etti ve Türkiye’nin üzerinde oyunların oynandığı bir dönemi yaşadık. 15 Temmuz bunun en önemli mihenk taşlarından bir tanesiydi. İçeride yerleştirilmiş olan hain unsurların kalkışmasına hep beraber şahit olduk. Ama Allah’a hamd olsun ki başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve milletimizin desteği ile bu kalkışmayı bertaraf etmeyi başardık. Bugün ise Türkiye bir birinden azılı 3-4 tane terör örgütü ile mücadele ediyor. Sınırımıza terör unsurları kalıcı olarak yerleştirilmeye çalışılıyor. Fırat Kalkanı Harekatı ile sınırlarımızın bir bölümünün kontrolünü sağlamıştık. Şimdi ise Afrin ve Mümbiç hattı boyunca o bölgede terör örgütleriyle mücadele yapıyoruz. Güvenlik güçlerimiz çok başarılı bir harekat yapıyor. Tüm milletimizin desteği ve duaları onlarla beraber. Şu anda Afrin şehir merkezine çok yaklaşıldı. Bu harekat bölgenin terörden temizlenip ülkemize sığınan Suriye’li mültecilerin tekrar kendi topraklarına yerleşmesi açısından çok önemlidir. Rabbim güvenlik güçlerimize yardımcı olsun, bütün dualarımız onlarla. Türkiye artık eski Türkiye değil. Dolayısıyla kimse terörü bitirme noktasında Türkiye’yi durduramayacak. Türkiye hem bölgesinde hemde dünyada insanlığın son kalesi olarak sesini duyurmaya devam edecektir’’ ifadelerini kullandı. (YD-EFE)



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.