Mimarlık ve Tasarım Fakültesinden 8 Mart Kadınlar Günü Karma Sergisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mimarlık ve Tasarım Fakültesinden 8 Mart Kadınlar Günü Karma Sergisi
08 Mar 2018 / Per 17:58
/ 95 Kez Okundu
| |

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen ve Uzm

Anadolu Üni versitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen ve Uzm. Dr. İrem Can ve Arş. Gör. Seçil Tekin Akbulut’un küratörlüğünü üstlendiği “ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Karma Sergisi” NeoPlus Alış veriş Merkezinde açıldı.
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Sanat ve Tasarım Galerisi’nde açılışı gerçekleştirilen sergiye Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Çabuk, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hicran Hanım Halaç, çok sayıda akademisyen ve öğrencinin yanı sıra Eskişehirli vatandaş katıldı. Sergide Anadolu Üni versitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesinden 23 öğretim elemanının hazırladığı fotoğraf, kolaj, giysi, seramik gibi farklı disiplinlerden çalışmalar eserler yer aldı.
“Bir gün değil her gün”
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Çabuk sergi hakkında, “ Mimarlık ve Tasarım kent ve kent ile beslenen bir alan ve biz NeoPlus’taki bu sergi alanında Eskişehir halkı ile bütünleşiyoruz. Bugünkü sergi açtığımız sergilerin en özeli çünkü buradaki varlık sebebimiz kadınlarımız. Dünya kadınlarımızın eliyle güzelleşiyor ve yükseliyor. Onlar kardeşlerimiz, kızlarımız, annelerimiz ve eşlerimiz. Onları bir gün değil, her gün yüreklerimizde barındırıyoruz. Bu sergi onların hayatlarımıza kattığı güzel renklere karşılık fakültemizin küçük bir armağanıdır” şeklinde konuştu.
Sergi, Anadolu Üni versitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hicran Hanım Halaç’ın sergide eserleri yer alan öğretim elemanlarına katılım belgelerini takdim etmeleri ve flamenko gösterisi ile devam etti. 8 Mart Kadınlar Günü Karma Sergisi 22 Mart Perşembe gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.