Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü Vergi Haftası Etkinlikleri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü Vergi Haftası Etkinlikleri
14 Mar 2018 / Çar 17:12
/ 154 Kez Okundu
| |

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü, Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Kilis Defterdarlığı ve Kilis İl Vergi Dairesine teknik gezi düzenlendi

Kilis 7 Aralık Üni versitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi" href="/tag/vergi/"> Vergi Uygulamaları Bölümü, Vergi" href="/tag/vergi/"> Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Kilis Defterdarlığı ve Kilis İl Vergi" href="/tag/vergi/"> Vergi Dairesine teknik gezi düzenlendi.
Teknik geziye bölüm öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı. Teknik gezi, Kilis Vergi" href="/tag/vergi/"> Vergi Dairesi Müdiresi Özlem Uyar’ın öğrencilerle tecrübelerini paylaşmasıyla başladı. Ardından derslerde anlatılan teorik bilgiler, Vergi" href="/tag/vergi/"> Vergi Dairesi birimleri ve işleyişleri, öğrencilere uygulamalı olarak anlatıldı.
Öğrenciler, teknik gezinin kendilerini moti ve edici bir unsur olduğunu dile getirdiler. Ziyaret sonrasında emeklerinden dolayı Vergi" href="/tag/vergi/"> Vergi Dairesi Müdiresi Özlem Uyar’a teşekkür edilerek, Vergi" href="/tag/vergi/"> Vergi Dairesi Binası giriş kısmında toplu fotoğraf çekiminin ardından teknik gezi sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.