Muhtarın ev ve aracına silahlı saldırı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Muhtarın ev ve aracına silahlı saldırı
10 Şub 2018 / Cmt 16:24
/ 49 Kez Okundu
| |

Kütahya’da bir parkta kendilerine tüfekle ateş edilmesi sonucu yaralanan 3 genç, olayı gerçekleştirdiğini ileri sürdükleri mahalle muhtarının evi ve aracına silahlı saldırı düzenledi

Kütahya’da bir parkta kendilerine tüfekle ateş edilmesi sonucu yaralanan 3 genç, olayı gerçekleştirdiğini ileri sürdükleri mahalle muhtarının evi ve aracına silahlı saldırı düzenledi. Olay, gü venlik kameralarınca görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, Saray Mahallesi’ndeki Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nda gezdikleri sırada kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu yaralanan Serkan (20) ve Hüseyin K. (19), Recep M. (20) ve Salih Y. (19) sağlık ekiplerince Dumlupınar Üni versitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Şahıslar, tedavilerinin ardından kendilerine ateş ettiğini öne sürdükleri Maltepe Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Yenice’nin taşladıkları evi ve aracına pompalı tüfekle ateş etti. Muhtarın evi ve aracında, isabet eden saçmalar nedeniyle hasar oluştu. Saldırı, evdeki gü venlik kameralarınca kaydedildi. Olayı gerçekleştirdiği belirlenen 3 genç gözaltına alındı.
Öte yandan, gençlerin iddiası üzerine gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Muhtar Hasan Hüseyin Yenice, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün gece saatlerinde, Saray Mahallesi Ressam Ahmet Yakupoğlu Pakı içerisinde yaşanan silahlı kavganın şüphelisi olarak gözaltına alındığını ve ev ve aracına tüfekle ateş edilmesi olayının kendisinin gözaltına olduğu saatlerde yaşandığını söyledi.
Gençlerin yaralanmasıyla sonuçlanan parktaki olayla ilgisinin olmadığını, konu ile ilgili polis merkezinde ifade verdikten sonra serbest bırakıldığını aktaran Yenice, "Benim şahsi hiç kimse ile sorunum yok. Ama mahallemde oturmayan birkaç kendini bilmez genç şahıslar sürekli sıkıntı oluşturmakta. Arabamı, evimi taşladılar, ailem ve komşularım sürekli huzursuz. Bu şahıslar benimle sorun yaşadıkları için ’bize Maltepe Mahallesi muhtarı ateş etti’ diye ifade vermişler. Ben gece karakolda ifade verirken bu şahıslar evimin önüne geliyorlar ve aracıma ateş ediyorlar" ifadelerini kullandı. (EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.