Murzioğlu: “Bu çağda üretmenin de tüketmenin de yolu dijital teknolojiden geçiyor”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Murzioğlu: “Bu çağda üretmenin de tüketmenin de yolu dijital teknolojiden geçiyor”
21 Kas 2017 / Sal 17:43
/ 32 Kez Okundu
| |

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Bulunduğumuz çağ bambaşka bir çağ

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Bulunduğumuz çağ bambaşka bir çağ. Bu çağda üretmenin de" href="/tag/ de/"> de tüketmenin de" href="/tag/ de/"> de yolu dijital teknoloji de" href="/tag/ de/"> den geçiyor” de" href="/tag/ de/"> dedi.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Google işbirliği ile, Dijital Atölye Projesi kapsamında, “İşinizi Dijital Fırsatlarla Büyütün” konulu eğitim programı düzenlendi.
Samsun’da bir otel de" href="/tag/ de/"> de düzenlenen programda, katılımcılara Dijital Atölye Projesi anlatıldı. Proje hakkında bilgi veren Google Türkiye Bireysel Pazarlama Müdürü Işıl Hevesli, “Artık teknolojik gelişmeler ekonomiye de" href="/tag/ de/"> de çok de" href="/tag/ de/"> değişik roller ekleyerek bir fayda sağlıyor. Bu anlamda da teknoloji firmalarına büyük bir sorumluluk düşüyor. Biz de" href="/tag/ de/"> de Google Türkiye olarak birkaç ay önce, büyük bir projeye imza attık. Bu proje özellikle gençlerimizin ve KOBİ’lerimizin dijital bilgi ve becerilerine ücretsiz bir şekil de" href="/tag/ de/"> de ulaşabilmeleri için başlatılmış bir projedir. Bununla birlikte 10 il de" href="/tag/ de/"> de çalışma başlattık. Bu il de" href="/tag/ de/"> de verdiğimiz eğitimler ile katılımcılarımızı bilgilendirdik ve onlara sertifika verdik. Tabii sertifikayı da alınan belirli de" href="/tag/ de/"> dersler karşılığında verdik. Dolayısıyla bu proje bizim için de" href="/tag/ de/"> değerli bir proje” diye konuştu.
Daha sonra konuşan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “20. yüzyılın en önemli keşfi olan internet ve dijital teknolojiler, yaşamın her alanında yeni de" href="/tag/ de/"> den şekilleniyor. İnternet dalında yeni kavramlar her an hayatımızın her alanına giriyor. Bunlar bizim hayatımızı de" href="/tag/ de/"> değiştirmeye başlıyor. Bulunduğumuz çağ bambaşka bir çağ. Bu çağda üretmenin de" href="/tag/ de/"> de tüketmenin de" href="/tag/ de/"> de yolu dijital teknoloji de" href="/tag/ de/"> den geçiyor. Ülkemizin de" href="/tag/ de/"> de bir an önce bu de" href="/tag/ de/"> değişimi yakalaması için, dijital becerilere sahip nesiller ve şirketler yetiştirmesi gerektiğini düşünüyoruz. Biliyoruz ki rekabetin inanılmaz boyutlara çıktığı günümüz de" href="/tag/ de/"> de zenginleşmenin yolu üretim, eğitim ve ticaretten geçmektedir. Bu ne de" href="/tag/ de/"> denle bu projeye de" href="/tag/ de/"> destek verdik ve önemli bir adım attık. Dijital Atölye, Türkiye’ de" href="/tag/ de/"> deki tüm gençlere dijital eğitimlerini arttırma yolunda önemli bir imkan sağlayacak” şeklin de" href="/tag/ de/"> de konuştu.
Konuşmaların ardından toplantı sunum şeklin de" href="/tag/ de/"> de gerçekleştirildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.