Muş’ta bin 426 araç sürücüsüne 61 bin 760 TL ceza

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
08 Kas 2017 / Çar 13:09
/ 21 Kez Okundu
| |

Muş’ta yapılan çeşitli denetimlerde trafik kurallarına uymayan bin 426 araç sürücüsüne 61 bin 760 TL trafik cezası kesilirken, 13 araç ise trafikten men edildi

Muş’ta yapılan çeşitli denetimlerde trafik kurallarına uymayan bin" href="/tag/ bin/"> bin 426 araç sürücüsüne 61 bin" href="/tag/ bin/"> bin 760 TL trafik cezası kesilirken, 13 araç ise trafikten men edildi.
Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bin" href="/tag/ bin/"> bin 426 araç ve sürücüsünün kontrol edildiği kaydedildi. Yapılan trafik denetimlerinde; 309 sürücüye hatalı parktan, 14 sürücüye araç kullanırken cep telefonu ile konuşmaktan, 5 araca takograf cihazını uygun durumda bulundurmamaktan, 3 sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan, 2 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 4 servis aracı sürücüsüne gerekli şartlara ve kurallara uymamaktan, 2 sürücüye de yetki belgesiz araç kullanmaktan cezai işlem uygulandığı belirtildi. Açıklamada, "İl genelinde yapılan denetimlerde toplam 61 bin" href="/tag/ bin/"> bin 760 TL idari para cezası uygulanmış ve 13 araç trafikten men edilmiştir. Ayrıca, ilimiz genelinde son bir haftada gerçekleşen 4 yaralamalı kaza sonucunda 8 şahıs yaralanmış ve 7 maddi hasarlı kaza meydana gelmiştir. Trafik kazalarının en aza indirilmesi ve sürücülerin trafik kurallarına uymalarının sağlanması amacıyla denetlemelerimiz aralıksız olarak sürdürülecektir" denildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.