Müsteşar Yardımcısı Bilgili, Mahmut Arslan Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Müsteşar Yardımcısı Bilgili, Mahmut Arslan Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti
02 Oca 2018 / Sal 17:25
/ 95 Kez Okundu
| |

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, Mahmut Arslan Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek temaslarda bulundu

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, Mahmut Arslan Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek temaslarda bulundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın da eşlik ettiği ziyarette, Necip Fazıl Kısakürek, Ömer Seyf ettin, Faruk Nafiz Çamlıbel gibi Türk edebiyatının önemli isimlerinin yer aldığı ’Edebiyat Sokağı’ ve ’Al Oku Getir’ köşesinin bulunduğu proje katında incelemelerde bulunan Bilgili, daha sonra İngilizce 3. Sınıf Kitap Komisyonu’nu ziyaret etti.
Komisyon hakkında editör Mehmet Zahit Kutlu´dan bilgi alan Bilgili, komisyonda emeği geçen herkese özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.
Milli Eğitim Müdürü Adem Koca da komisyon üyelerinin zaman kavramı olmadan, özverili bir şekilde çalışma yürüttüklerini ve kısıtlı bir zamanda üstün çabalar harcayarak kitap yükleme işlemini bitirdiklerini belirterek, üyelere emeklerinden dolayı teşekkür etti.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.