Notre Dame de Paris Müzikali İstanbul’da

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Notre Dame de Paris Müzikali İstanbul’da
13 Mar 2018 / Sal 10:08
/ 37 Kez Okundu
| |

Victor Hugo’nun unutulmaz aşk hikayesi “Notre Dame’ın Kamburu”ndan uyarlanan Notre Dame de Paris müzikali İstanbullu sanatseverlerle buluştu

Victor Hugo’nun unutulmaz aşk hikayesi “ Notre Dame’ın Kamburu”ndan uyarlanan Notre Dame de Paris müzikali İstanbullu sanatseverlerle buluştu.
Victor Hugo’nun unutulmaz aşk hikayesi “ Notre Dame’ın Kamburu”ndan uyarlanan Notre Dame de Paris müzikali, Zorlu PSM Ana Tiyatro’da, cuma akşamı per de açtı. Yıllardır gittiği tüm şehirler de büyük ilgi gören ve Guinness Rekorlar Kitabı’na adını yazdıran müzikal, orijinal dili olan Fransızca’da sanatseverlerle buluştu.
İlk gösterime, aralarında Aslı Tandoğan, Ayşe Tolga ve Ayşegül Aldinç’in de bulunduğu ünlü isimler katıldı. Müzikalin başrol oyuncuları, gösteri den sonra kendilerini izleyen kalabalığa, fuaye alanında imza verdi. Dünyaca ünlü müzikal, 25 Mart’a kadar Zorlu PSM’ de görülebilecek. Yoğun ilgi gören müzikalin ilk günlerinin biletleri tükendi.

Belle’i bir de Fransızca dinleyin
İlk olarak 1998 yılında Paris’te per de açan dünyaca ünlü müzikal Notre Dame de Paris, Victor Hugo’nun kült eserin den uyarlandı. Mo dern yapımın çok sevilen müzikleri Riccardo Cocciante’ye, sözleri ise Luc Plamondon’a ait. Sanatseverler, müzikal de “Belle”, “Vivre”, “Le Temps Des Cathédrales” gibi unutulmaz şarkıları orijinal dili Fransızca’da canlı dinleme şansı buluyor. Toplam 12 milyondan fazla bilet, 10 milyondan fazla DVD ve CD satan ve 8 dil de, 20 ülke de, 4 bin 500’ den fazla defa sahnelenen müzikal, bir başyapıt olarak nitelendiriliyor.

Notre Dame de Paris ekibiyle tanışın
13, 14, 15 ve 20, 21, 22 Mart tarihlerin de düzenlenecek imza günlerin de izleyiciler, müzikal sonrası Notre Dame de Paris ekibiyle tanışma şansı bulacaklar.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.