Odunpazarı’nda yaşayanlara indirimli alışveriş

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Odunpazarı’nda yaşayanlara indirimli alışveriş
28 Oca 2018 / Paz 13:35
/ 39 Kez Okundu
| |

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Demiryolu İş Sendikası Mensupları Tüketim Kooperatifi (EDİ-KOOP) ile imzaladığı protokolle Odunpazarı’nda yaşayan vatandaşların alış verişlerinde indirimlerden faydalanmalarını sağlayacak

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Demiryolu İş Sendikası Mensupları Tüketim Kooperatifi (EDİ-KOOP) ile imzaladığı protokolle Odunpazarı’nda yaşayan vatandaşların alış verişlerinde indirimlerden faydalanmalarını sağlayacak.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, EDİ-KOOP ile protokol imzalayarak Odunpazarı Bölgesi’nde yaşayan vatandaşların alışveriş yaparken kasada indirim kazanmasını sağladı. Odunpazarı Belediyesi ile EDİ-KOOP arasında imzalanan protokol 5 yıl boyunca geçerli olacak. Odunpazarı ilçesi sınırları içinde yaşayan tüm vatandaşlar ile Odunpazarı Belediyesi çalışanlarını kapsayan bu protokolden yararlanmak isteyen vatandaşların ise sadece Odunpazarı Belediyesi tarafından verilecek olan indirim kartına sahip olması gerekiyor. Odunpazarı İlçesi sınırları içinde yaşayan vatandaşlar, EDİ-KOOP mağazalarında kooperatifin indirim dönemlerinde yüzde 2, kooperatifin indirimlerinin olmadığı normal dönemlerde yüzde 5 indirim kazanacak. Bu indirimler, EDİ-KOOP’un mevcut 6 mağazasında ve bundan sonra açacağı mağazalarda geçerli olacak. İndirim kartına sahip olmak isteyen vatandaşların indirim kartı başvuru formlarını doldurması gerekiyor. Vatandaşlar indirim kartı başvuru formlarını 5 Şubat’tan itibaren Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 11 Halk Merkezi’nden ve Halk Masası’ndan temin edebilecekler.
Protokol imza töreninde konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, "Bugün Odunpazarı Belediyesi ile EDi-KOOP arasında yapmış olduğumuz iş birliği protokolüyle Odunpazarı Halkı’na biraz daha ekonomik alışveriş yapma imkanı sağlıyoruz. Bu protokol ile vatandaşlarımız bizden aldıkları indirim kartı ile normal alışverişlerde yüzde 5, kooperatifin indirimli dönemlerinde yüzde 2 indirim sağlayacaklar. EDİ- KOOP’umuzun Eskişehir’in değişik yerlerinde bulunan 6 şubesinde yapılan alışverişlerin tamamında geçerli olacak. Bu iş birliğinin arkasından EDİ-KOOP’un Odunpazarı Bölgesi’nde birkaç şube daha açması gündeme gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ben çok teşekkür ediyorum. Kooperatiflerimizle iş birliği içinde bir çalışma yönetimi geliştirmemize yardım ettiniz. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
EDİ-KOOP Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Alp de, "Odunpazarı Belediyesi sizin şahsınızda Eskişehir’e hem düşünce hem de hizmet anlamında büyük şeyler kattı. Bu anlamda EDİ-KOOP’u bir kardeş kuruluş olarak görmeniz, bizimle iş birliği içinde olmanız bize ayrıca bir gurur verdi. Ben sizin söylediklerinize ilaveten şunu da eklemek istiyorum. Bizim Balıkesir Güre’de bir kampımız var. Bu sözleşmede yazmıyor ama Odunpazarı Belediyesi olarak vermiş olduğunuz kartlarla o kampa gönderdiğimiz kişilere aynı indirimi uygulayalım. Daha önce birlikte gidip, o bölgeyi gözlemleyelim. Odunpazarı halkına sizin aracılığınızla o hizmeti de sunalım. Böyle bir fırsatı verdiğiniz için Odunpazarı Belediyesi başkanı olarak sizin şahsınıza ve tüm Odunpazarı Belediyesi çalışanları EDİ-KOOP adına teşekkür etmek isterim" diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.