Öğrenciler tiyatro ile tanıştı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Öğrenciler tiyatro ile tanıştı
06 Oca 2018 / Cmt 13:50
/ 28 Kez Okundu
| |

Bingöl’ün Solhan İlçesi’ne bağlı bir belde de eğitim gören öğrenciler, ilk kez tiyatro izleme şansı buldu

Bingöl’ün Solhan İlçesi’ne bağlı bir belde de eğitim gören öğrenc iler, ilk kez tiyatro izleme şansı buldu.
Solhan İMKB Arakonak İlkokulu Sınıf öğretmenlerinden Merve Gür, hayat bilgisi dersi faaliyetleri kapsamında okul öğrenc ilerine bir ilki yaşattı.Öğretmen Gür’ün fikri okul idaresince de uygun görülmesi üzerine ilçedeki esnafların da katkısıyla bir tiyatro ekibi okulda sahne aldı. İlkokul öğrenc ilerine yönelik düzenlen tiyatro gösterisinde öğrenc iler, keyifli anlar yaşadı.
İlk defa tiyatro izlemelerinden dolayı öğrenc ilerin oldukça şaşkın olduklarını ve keyif aldıklarını söyleyen Gür, tiyatro etkinliğinin düzenlenmesinde maddi ve manevi katkı sunan herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.
Okul Müdür yardımcısı Serhan Bayar,"Tiyatro etkinliği fikrini okul idaresi ile paylaşan Merve Gür öğretmenimizin fikrine Okul Müdürümüz Kutbettin Bilmez’in de desteği ile tiyatro etkinliği yapıldı. iler" href="/tag/ogrenc iler/">Öğrenc ilerimiz ilk kez tiyatro seyretme imkanı buldu. iler" href="/tag/ogrenc iler/">Öğrenc ilerimizin tiyatro izlerken keyif aldıklarını, eğitici ve öğretici bilg iler edindiklerini gördük. Bu da bizleri oldukça mutlu etti" ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.