Öğrencilerden Mehmetçiğe destek programı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Öğrencilerden Mehmetçiğe destek programı
23 Şub 2018 / Cum 13:41
/ 23 Kez Okundu
| |

Niğde Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Zeytin Dalı Harekatı’na destek ve moral vermek için program düzenlendi

Niğde Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Zeytin Dalı Harekatı’na destek ve moral vermek için program düzenlendi.
Okul Bahçesinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda şehitlerimiz için Kuran’ı Kerim okundu. Okul Müdürü Harun Kısacığı yaptığı konuşmada; “Millet olarak canımızla malımızla bir beka mücadelesi veriyoruz. Mehmetciğimiz inancımız, bayrağımız, vatan toprağımız uğrunda hiç çekinmeden varlığımızı bütün dünyaya bir kez daha gösteriyor. Ömrünün baharında şehadet şerbetini yudumlayan her vatan evladı Rabbimizin müjdesinin haykırıyor. Bu varlık mücadelesinde hepimize sorumluluk düşüyor. En azından dualarımız eksik etmeyelim. İstiklal, istikbal, birlik beraberlik, huzur ve değerlerimiz uğrunda mücadele veren kahraman ordumuzun her zaman yanındayız” dedi.
Konuşmanın ardından şiirler okundu, şehit yoklaması yapıldı, komando andı okundu. Programın sonunda ise lokum ile bisküvi dağıtıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.