Öğrencilere doğa kampı
08 Mar 2018 / Per 10:56
/ 46 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Altıntaş ilçesi DPÜ Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören üniversite öğrencilerine yönelik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce 2 günlük doğa kampı düzenlendi

Kütahya’nın Altıntaş ilçesi DPÜ Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören üniversite öğrencilerine yönelik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce 2 günlük doğa kampı düzenlendi.
Murat dağında düzenlenen doğa kampı ile ilgili açıklamalarda bulunan Altıntaş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Taşpınar, ’’ Gençlik Merkezi Liderlerinin de görev aldığı 2 günlük kampta doğa koşulları ile mücadele, çadır kurma ve toplama eğitimleri verildi. Kayak tesislerinde de eğlenceli zamanlar geçiren gençler treaking yaparak doğa ile bütünleşti. Kampın sonunda Dumlupınar Şehitliği, Şehit Sancaktar Anıtı ve Zafer Abideleri gezildi’’ dedi.
Taşpınar, ’’Üniversiteli gençler ile makamında ziyaret ettiğimiz Kaymakamımıza kamp ile ilgili bilgi aktarımını yaptık. Bütün sportif ve gençlik faaliyetlerinde olduğu gibi, bu gezinin ulaşımının karşılanmasında da desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Musa Kazım Çelik’e teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.(YD-EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.