Öğretmen ve öğrencilere ‘Psikolojik Travmaya Yaklaşım ve Müdahale Yöntemleri’ eğitimi verildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Öğretmen ve öğrencilere ‘Psikolojik Travmaya Yaklaşım ve Müdahale Yöntemleri’  eğitimi verildi
26 Mar 2018 / Pzt 14:38
/ 184 Kez Okundu
| |

Erzincan’da görev yapan Uzman Psikolojik Danışman Beyhan Karaca ve Uzman Psikolojik Danışman Meryem Atalay tarafından "Psikolojik Travmaya Yaklaşım ve Müdahale Yöntemleri” eğitimi düzenlendi

Erzincan’da görev yapan Uzman Psikolojik Danışman Beyhan Karaca ve" href="/tag/ ve/"> ve Uzman Psikolojik Danışman Meryem Atalay tarafından "Psikolojik Travmaya Yaklaşım ve" href="/tag/ ve/"> ve Müdahale Yöntemleri” eğitimi düzenlendi.
Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan okul psikolojik danışmanları ve" href="/tag/ ve/"> ve rehber öğretmenleri ile Erzincan Üni ve" href="/tag/ ve/"> versitesi Psikolojik Danışmanlık ve" href="/tag/ ve/"> ve Rehber (PDR) öğrencilerinin katılımıyla "Psikolojik Travmaya Yaklaşım ve" href="/tag/ ve/"> ve Müdahale Yöntemleri Eğitimi" düzenlendi.
Çocuk ve" href="/tag/ ve/"> ve Ergen Psikiyatristi Ydr. Doç. Dr Serhat Nasıroğlu ve" href="/tag/ ve/"> ve Uzm. Klinik Psikolog Ramazan Aydın katılımcılara eğitim süresince katılımcı öğretmen ve" href="/tag/ ve/"> ve öğrencilere gerek teorik bilgiler, gerekse uygulama etkinlikleri ile Travmatik olaylarda(deprem,sel felaketleri, intihar,istismar vakaları v.b.) müdahale konularında bilgilendirmelerde bulundular.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.