Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç Öğrencilerle Buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç Öğrencilerle Buluştu
04 Mar 2018 / Paz 13:45
/ 44 Kez Okundu
| |

Oğuzeli Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, ‘Öğrenciler Kaymakam ve Belediye Başkanı ile Buluşuyor’ programı kapsamında Oğuzeli Kaymakamı Rızvan Eroğlu ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ile bir araya geldi

Oğuzeli Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, ‘Öğrenciler Kaymakam ve Belediye Başkanı ile Buluşuyor’ programı kapsamında Oğuzeli Kaymakamı Rızvan Eroğlu ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ile bir araya geldi.
Eğitime yapılan yatırımın en faydalı yatırım olduğunun altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, öğrencilere Oğuzeli gibi bir ilçede eğitim gördükleri için çok şanslı olduklarını söyledi. Tecrübe ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Başlan Kılıç, “Kendimizi geleceğe hazırlamamız gerekiyor, bizim geleceğimiz ve umudumuz sizlersiniz çünkü bizden sonra bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz” dedi.
En büyük tehlike: uyuşturucu
Başkan Kılıç, gelecekleri ve hedefleri konusunda tavsiyelerde bulunarak, kötü alışkanlıklar hakkında uyarılarda bulundu. Kılıç, "Kötü alışkanlıklar adına ne varsa, sigaradan tutun uyuşturucuya kadar uzak durun bu bizim önümüzdeki en büyük tehlike ve engel. Maalesef bunun tacirleri gençliğimizi hedef almış durumda. Bizi savaş meydanlarında yenemeyen emperyalist güçler gençliğimizi bu maddelerle berbat etmek istiyorlar" şeklinde konuştu.
“Yaptığım her işte farklı olmaya çalıştım”
Başkan Kılıç, "30 Mart 2014 yılında Oğuzelimize belediye başkanı seçildim.Yaptığım her işte farklı olmaya çalıştım. Belediyecilik anlamında da farklı olmaya çalıştım gördüğüm eksiklikleri giderme gayretinde oldum çok şükür düşündüğüm ve yapmayı hedeflediğim işlerin bir çoğunu gerçekleştirdik.Şuana kadar 2 tane kütüphane açtık, 1 eğitim merkezi açtık, 1 tane spor salonu açtık. İlçe merkezinde 5 tane sosyal tesis, ilçe genelinde 18 tane sosyal tesis açtık. Geldiğimiz günde 1 tane park yoktu şu anda 20 tane parkımız var. Her yaz çocuklarımız yaz okullarımıza gelerek faydalanabiliyor. Daha yaşanabilir ve daha modern bir Oğuzeli için imkanlarımız dahilinde elimizden gelenin hep fazlasını yapmaya çalıştık” ifadelerinde bulundu.
“Bizleri kurtaracak olan kaliteli eğitim”
Başkan Kılıç, “Eğitim alanında bizden hizmet istendiği zaman hayır demiyoruz. Çünkü en pahalı yatırımda eğitime yapılan en faydalı yatırımında eğitime yapıldığını düşünüyorum. Ürününü geç veriyor ama en uzun süre verim alabildiğimiz bir alan. Bizi kurtaracak ta yerin dibine sokacak ta eğitimdeki başarımız veya başarısızlığımız diye düşünüyorum. Sizlerde güzel bir ortamda eğitim hayatınızı sürdürüyorsunuz. Gayretli bir müdürünüz var kendisini tebrik ediyorum. Bizden ne zaman sizlerin adına talepte bulduysa imkanlarımız dahilinde yardımcı olmaya çalıştık. Bundan sonrada yardımcı olmaya devam edeceğiz. Sözlerimi son verirken güzel vatanımız uğruna şehadet şerbeti içerek şehit düşen kahraman askerlerimizi rahmet ve saygı ile anıyorum. Bu uğurda gazi olan kahramanlarımıza Cenabı Allah’tan acil şifalar diliyorum. Biz Anadolu coğrafyasında kalmaya ve yaşamaya azmettik ve elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.
Program sonunda Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Karahan, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’a Oğuzeli (MYO)’a vermiş olduğu destek ve çalışmalarından dolayı plaket verdi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.