Okumayı söktüler, 15 Temmuz destanını öğrenecekler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Okumayı söktüler, 15 Temmuz destanını öğrenecekler
15 Mar 2018 / Per 12:49
/ 54 Kez Okundu
| |

Ortaca’da, okuma yazma seferberliği kapsamında açılan kurslarda eğitim görenlere, Ortacalı Genç Kalemlerin yıl boyunca yazdıkları 15 Temmuz, demokrasi ve milli irade temalı yazılardan oluşan kitap hediye edildi

Ortaca’da, okuma yazma seferberliği kapsamında açılan kurslarda eğitim görenlere, Ortacalı Genç Kalemlerin yıl boyunca yazdıkları 15 Temmuz, demokrasi ve milli irade temalı yazılardan oluşan kitap hediye edildi.
Ortaca İlçe Mili Eğitim Şube Müdürleri Ekrem Gürhan ve Bayram Topçu ülke genelinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında Ortaca Halk Eğitim Merkezinde açılan okuma yazma kurslarını ziyaret etti. Ziyarette kursiyerlere Ortacalı Genç Kalemlerin eserlerinden oluşan “Direnişten Dirilişe 15 Temmuz” isimli kitaplar hediye edildi.
Şube Müdürü Ekrem Gürhan, ziyarette yaptığı konuşmada; “Cumhurbaşkanımızın ve eşlerinin öncülüğünde başlayan okuma yazma seferberliği ülkemizin çok önemli bir sorununa dikkat çekti. Gördük ki ülkemizde azımsanmayacak bir oranda okuma yazma bilmeyen var. Bu kabul edilebilir bir durum değil. İçinde bulunduğumuz çağda artık ülkemizde okuma yazma bilmeyen kalmamalı. Şimdiye kadar çeşitli sebeplerle sizlerin öğrenmemiş olması sizin değil bizim ayıbımızdır. Sizler bu kampanyaya katılarak gösterdiğiniz duyarlılıkla takdir edilecek bir iş yaptınız. Öğrenmenin yaşı yoktur. İlim öğrenmek beşikten mezara kadardır. İnşallah okuma yazmayı da öğrendikten sonra daha fazlasını başaracaksınız.” dedi.
Kursiyerler de okuma yazma öğrendikleri için çok mutlu ve heyecanlı olduklarını söyleyerek kendilerine bu imkanı sunanlara teşekkürlerini söylediler.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.