Ölümlü kazanın sürücüsüne 4 yıl hapis

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
06 Eki 2017 / Cum 14:24
/ 25 Kez Okundu
| |

Samsun’da ölümlü kazanın sürücüsü yargılandığı mahkeme tarafından 4 yıl hapis cezasına çarptırılarak ehliyetine de bir yıl süreyle el konulmasına karar verildi

Samsun’da ölümlü kazanın sürücüsü yargılandığı mahkeme tarafından 4 yıl hapis cezasına çarptırılarak ehliyetine de bir yıl süreyle el konulmasına karar verildi.
Samsun’un İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde 25 Ekim 2016 tarihinde meydana gelen trafik kazasında, Mehmet Ç. (23) idaresindeki 55 SU 088 plakalı kamyonet, Uğur Topçu’nun (36) kullandığı 55 ARY 0 45 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Uğur Topçu ile yanında bulunan Kenan Usta (35) yaralandı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Uğur Topçu tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
Otomobil sürücüsü Mehmet Ç. hakkında Samsun 3. Ağır Ceza Mahkemesinde "taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına sebep olmak" suçundan dava açıldı. Bugün görülen davanın on duruşmasında tutuksuz olarak yargılanan Mehmet Ç. 4 yıl hapis cezasına çarptırılarak ehliyetine de bir yıl süreyle el konulmasına karar verildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.