Öncü markalar stil sahibi erkekleri Piazza’ya bekliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Öncü markalar stil sahibi erkekleri Piazza’ya bekliyor
20 Eyl 2017 / Çar 12:47
/ 52 Kez Okundu
| |

Erkek modasının öncü markaları, yenilenen konseptlerle stil sahibi erkekleri Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezine bekliyor

Erkek modasının öncü markaları, yenilenen konseptlerle stil sahibi erkekleri Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezine bekliyor.
Yerli ve yabancı pek çok marka ile alışveriş keyfini doyasıya yaşatan Şanlıurfa Piazza, ziyaretçilerini ünlü markalarla buluşturmaya devam ediyor. AVM’nin marka karmasına son olarak tarz sahibi erkeklere bol bol alternatif sunan Dufy de eklendi.
Ürün yelpazesini genişleterek yeni bir yapılanma içerisine giren mağazada, erkek giyiminin son trendlerini göz önünde bulundurarak hazırladığı kreasyonunu, Piazza mağazasıyla Şanlıurfalıların beğenisine sundu. Mağaza, “Gömlek Bayramı” adı altında düzenlediği kampanya ile konuklarını açılışa özel indirimli alışveriş fırsatlarıyla karşılıyor.
Gardırobunda şık ve rahat kıyafetlere yer vermek isteyen erkeklerin ilk tercihi olmayı hedefleyen mağaza, tarz sahibi tüm erkekleri, stiline renk, hayatına yenilik katmak için AVM’deki yeni mağazasında bekliyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.