Orman Haftasında Türkiye’nin en büyük parkına bin 750 fidan dikildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Orman Haftasında Türkiye’nin en büyük parkına bin 750 fidan dikildi
25 Mar 2018 / Paz 14:43
/ 210 Kez Okundu
| |

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin en büyük parkında bin 750 adet fidanı toprakla buluşturdu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında enin/">Türkiye’nin en büyük parkında bin 750 adet fidanı toprakla buluşturdu.
Orman Haftası etkinlikleri kapmasında düz enl en en fidan dikim tör eninde konuşan Şahinbey Belediye Başkan Tahmazoğlu, göreve geldikleri günd en bu yana kişi başına düş en yeşil alan miktarını 4.92 metrekared en 13.15 metrekareye çıkardıklarını belirterek, bu süreç içerisinde 2 milyon 28 bin 151 adet fidan dikimi gerçekleştirdiklerini anlattı.

“Amacımız daha yeşil bir Gaziantep“
Şahinbey Belediyesi olarak yeşil alan ve fidan dikimine büyük önem verdiklerini ifade ed en Başkan Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak şu ana kadar 576 park yaparak, halkımızın hizmetine sunduk. Şu anda içinde bulunduğumuz park ise 1 milyon 700 bin metrekare alan büyüklüğü ile enin/">Türkiye’nin en büyük parkı. Burada öğr encilerimiz ile birlikte fidan dikimi gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimiz günd en bu zamana kadar yaklaşık 2 milyon 28 bin adet fidanın dikimini vatandaşlarımız ile birlikte gerçekleştirdik. Bunun yaklaşın 1 milyonu parklarımıza, kalan kısmını ise vatandaşlarımıza dağıtarak onların evlerine, bahçelerine fidan dikimini sağladık. Son olarak da zeytin fidanı dağıtıyoruz. Şu anda 600 bin adet zeytin fidanı aldık. Gerek çiftçilerimize gerekse evlerine ya da bahçelerine dikmek istey en vatandaşlarımıza bunları dağıtıyoruz. Amacımız daha yeşil bir Şahinbey, daha yeşil bir Gaziantep” diye konuştu.
Başkan Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı konuşmanın ardından öğr encilerle birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi. Düz enl en en programa Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, vatandaşlar ve öğr enciler katıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.