Ortaokul öğrencilerine balık tüketiminin faydaları anlatıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ortaokul öğrencilerine balık tüketiminin faydaları anlatıldı
03 Kas 2017 / Cum 09:09
/ 120 Kez Okundu
| |

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından, Kırklareli’deki ortaokullarda okuyan yaklaşık 500 öğrenciye yönelik eğitim programında, balık tüketiminin insan sağlığına faydaları anlatıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından, Kırklareli’deki ortaokullarda okuyan yaklaşık 500 öğrenciye yönelik eğitim programında, balık tüketiminin insan sağlığına faydaları anlatıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri, şehir merkezindeki 10 ortaokulda bir hafta süreyle 5. ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik "Balık Tüketiminin İnsan Sağlığına Faydaları" konulu eğitim veridi. İl Müdür Yardımcısı Funda Eylem Özel’in öğrenciler ile paylaştığı güncel veriler ve bilgiler, Veteriner Hekim Pınar Öz tarafından hazırlanan sunuda detaylandırılarak anlatıldı. Eğitimin son bölümünde öğrencilerden gelen sorular cevaplanarak, merak ettikleri konular hakkında aydınlatıcı açıklamalar yapıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri, eğitimle ilgili yaptıkları açıklamada, “Müdürlüğümüzce düzenlenmiş olan bu eğitim programı sayesinde yaklaşık 560 öğrencinin sağlıklı beslenme ve güvenilir gıdaya ulaşma konularında bilinçlendirilmeleri sağlanmıştır” denildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.